Ο Shawn Mendes απολαμβάνει την καραντίνα με την Camila Cabello

Written by on November 3, 2020

Η κοινωνική απομόνωση συντροφιά με την Camila Cabello βοήθησε τον Shawn Mendes να χαλαρώσει και να βρει την εμπιστοσύνη στη μουσική που ετοίμαζε.

 

Ο Shawn Mendes απολαμβάνει την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης καθώς βρίσκεται απομονωμένος μαζί με τη σύντροφό του Camila Cabello.

Ο Καναδός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και περιέγραψε την καθημερινότητά τους στο Μαΐάμι.

«Είναι αστείο. Όταν ήρθα εδώ, ήταν σαν την αρχή της διαδικασίας του άλμπουμ και ήμουν σε κατάσταση πανικού. Έλεγα δεν υπάρχει τρόπος να κάνω μουσική. Θα είναι αδύνατο», είπε.

«Αλλά περνάει μια εβδομάδα και αρχίζεις να μαγειρεύεις αυγά το πρωί, αρχίζεις να πλένεις ρούχα και να βγάζεις τους σκύλους για βόλτα και έχεις μια κούπα για καφέ που την χρησιμοποιείς κάθε μέρα και γίνεται πολύ ωραίο», συνέχισε.

Ο Shawn Mendes παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα πράγματα φαίνονται «τόσο φυσιολογικά σε όλους τους άλλους» και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ασυνήθιστο για μένα. Ζούσα βασικά σε ξενοδοχεία από τα 15 μου. Οπότε ήταν ωραία, ήταν πολύ ωραία».

Για τον 22χρονο τραγουδιστή η καραντίνα ήταν η ευκαιρία να βρει «λίγη ηρεμία» και «ησυχία με τον εαυτό του», αλλά και την «εμπιστοσύνη» στη δουλειά που ετοίμαζε. «Υπήρχε ένα κομμάτι μέσα μου που φοβόταν να πει κάτι λάθος ή να κάνει κάτι λάθος ή να πει το λάθος πράγμα», εξήγησε.

«Αφού χαλάρωσα λίγο και σκέφτηκα λίγο, βρήκα αυτό το μέρος όπου, όταν μιλάμε για θέματα καρδιάς, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός», τόνισε.

Ο Shawn Mendes παρουσίασε επίσης στο «The Tonight Show» ένα medley με τα τραγούδια «Intro» και «Wonder» από το επερχόμενο άλμπουμ του «Wonder» που κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου, τραγουδώντας ζωντανά από το «The Palace Theater».

Ήταν η πρώτη από μια σειρά εμφανίσεων υπό τον τίτλο «The Wonder Residency «που θα πραγματοποιήσει σε διάφορα θέατρα και χώρους εκδηλώσεων. Σκοπός του είναι η ενίσχυση των χώρων θεαμάτων που έχουν πληγεί από την πανδημία και την ακύρωση όλων των συναυλιών, στηρίζοντας την πρωτοβουλία «Save Our Stages».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist