Ο Sam Smith κυκλοφορεί το νέο single «Fire On Fire»

Written by on January 3, 2019

Μία υπέροχη ερμηνεία σε ένα εκπληκτικό τραγούδι.

Ο Sam Smith, η πιο χαρισματική φωνή της γενιάς του, υπογράφει και ερμηνεύει το νέο single «Fire On Fire».

Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μεταφοράς του μυθιστορήματος «Watership Down» του Βρετανού συγγραφέα Richard Adams, το οποίο εκδόθηκε πρώτη φορά το 1972.

Η σειρά είναι συμπαραγωγή του BBC και του Netflix και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 23 Δεκεμβρίου διεθνώς. Το «Watership Down» θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια διάρκειας μίας ώρας το καθένα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Noam Murro.

Το «Watership Down» συνοδεύεται από μία θεσπέσια μπαλάντα που έγραψε ο Sam Smith μαζί με τον καταξιωμένο παραγωγό Steve Mac και την ερμηνεύει με την αγγελική φωνή του.

Το «Fire On Fire» είναι η επόμενη κυκλοφορία του Βρετανού καλλιτέχνη μετά τη συνεργασία με τον Calvin Harris στο πλατινένιο «Promises».

Το τραγούδι κατέκτησε το Νο. 1 στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου, θέση στην οποία παρέμεινε επί έξι εβδομάδες. Το «Promises» γνώρισε μεγάλη αποδοχή και στην Ελλάδα, φτάνοντας έως την κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο.

Calvin Harris - Sam Smith - Promises (Official Video) - Hit Channel

Ο Sam Smith ηχογράφησε το «Fire On Fire» μαζί την ορχήστρα του BBC στα φημισμένα Abbey Road Studios του Λονδίνου, το Σεπτέμβριο του 2018.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου που συμμετέχω σε αυτή τη νέα διασκευή του “Watership Down”, δήλωσε ο 26χρονος τραγουδιστής.

«Αυτή η ιστορία είναι τόσο δυνατή και διαχρονική. Ήταν συναρπαστικό να συνεργαστούμε με το σκηνοθέτη Noam Murro και την ομάδα του και τον απίστευτο Steve Mac σε αυτό το τραγούδι. Ελπίζω όλοι να το αγαπήσετε τόσο πολύ όσο κι εγώ.»

Τις φωνές του δανείζει στο έργο ένα καστ από βραβευμένους ηθοποιούς, όπως οι James McAvoy, Nicholas Hoult, Peter Capaldi, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya, John Boyega, Olivia Colman και αρκετοί ακόμα.

Το «Fire On Fire» κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist