Ο Post Malone ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει το καινούργιο άλμπουμ του

Written by on July 30, 2019

Το διάδοχο του «beerbongs & bentleys» ολοκλήρωσε ο Post Malone.

Ο Post Malone αποκάλυψε ότι το καινούργιο άλμπουμ του είναι έτοιμο.

Ο ράπερ επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της νέας δισκογραφικής δουλειάς των κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Cheyenne Frontiers Days Festival» στο Wyoming των ΗΠΑ.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Post Malone διέκοψε τη συναυλία του για να ενημερώσει τους θεατές σχετικά με την πρόοδο του τρίτου studio album του.

«Έχω ορισμένα καταπληκτικά νέα», είπε στο κοινό. «Ο λόγος για τον οποίο η φωνή μου δεν ακούγεται καλά είναι επειδή βρισκόμουν στο στούντιο τις τελευταίες τρεις ημέρες και μόλις τελειώσαμε το νέο άλμπουμ», ανέφερε.

«Νομίζω ότι θα είναι αρκετά φοβερό», συμπλήρωσε.

Ο Post Malone κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο του, «beerbongs & bentleys», τον Απρίλιο του 2018. Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών και απέσπασε πλήθος υποψηφιοτήτων στα φετινά Βραβεία Grammy.

Μεταξύ άλλων, ο 24χρονος καλλιτέχνης προτάθηκε για το «Άλμπουμ της Χρονιάς», την «Καλύτερη Rap / Sung Ερμηνεία», το «Τραγούδι της Χρονιάς» (με το «Rockstar») και για την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία» με το «Better Now».

Πρόσφατα ο Post Malone κυκλοφόρησε το νέο single «Goodbyes» και ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την περιοδεία «Runaway Tour» που θα πραγματοποιήσει σε ΗΠΑ και Καναδά από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist