Ο Niall Horan είναι «Finally Free» με καινούριο single

Written by on July 6, 2018

Ένα θετικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία προτείνει ο Niall Horan.

Ο Niall Horan είναι… «επιτέλους ελεύθερος» και κυκλοφορεί ένα νέο single με τον τίτλο «Finally Free».

Το «Finally Free» Είναι η συνεισφορά του Ιρλανδού τραγουδιστή και τραγούδια στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Small Foot» (Ο Μικροπόδαρος), η οποία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη στις 28 Σεπτεμβρίου.

Με τη σκηνοθεσία του Karey Kirkpatrick και με το σενάριο να βασίζεται στο βιβλίο «Yeti Tracks» του Sergio Pablos, στο «Small Foot» θα δανείσει τις φωνές του μία σειρά διάσημων ονομάτων από διάφορα πεδία του θεάματος και όχι μόνο:

Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi και άλλοι.

Το «Small Foot» είναι μία διασκεδαστική περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και τη χαρά της ανακάλυψης, με κεντρικό πρόσωπο ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι που ανακαλύπτει κάτι που πίστευε ότι δεν υπάρχει… έναν άνθρωπο.

Ο Niall Horan εμπνέεται από το «Small Foot» και το αποτέλεσμα είναι το «Finally Free», ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος και το συνυπογράφει με τους Julian Bunetta, Alexander Izquierdo, Tobias Jesso Jr. και John Ryan.

Μετά τη διάσπαση του δημοφιλούς boy band των One Direction, ο 24χρονος τραγουδιστής κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 τον πρώτο προσωπικό δίσκο του, ο οποίος είχε το γενικό τίτλο «Flicker».

Το άλμπουμ έκανε είσοδο στην πρώτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιρλανδίας και της Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε και στο Νο1 του Καναδά.

Η επιτυχία του Niall Horan συνέβαλε καθοριστικά προκειμένου οι One Direction να ισοφαρίσουν το ρεκόρ των θρυλικών Beatles για τα περισσότερα μέλη (3) με σόλο άλμπουμ που έχει κατακτήσει την κορυφή των charts στις ΗΠΑ.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist