Ο Michael Jackson ήθελε να γίνει ο επόμενος James Bond

Written by on October 11, 2018

Ένα θρυλικό ρόλο ήθελε να ενσαρκώσει ο Michael Jackson.

Ο Michael Jackson έκανε πολλά ως διασκεδαστής, αλλά είχε μία επιθυμία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε: Να υποδυθεί τον James Bond.

Στα νέα απομνημονεύματά του με τίτλο «Ποιος είναι ο Michael Ovitz;», ο ατζέντης του Χόλιγουντ Michael Ovitz θυμάται μια συνάντηση, όταν ο «βασιλιάς της pop» του είπε ότι ήθελε να υποδυθεί το Βρετανό μυστικό πράκτορα «007».

«Καθώς μιλούσε, το καπέλο του έπεσε στο γκουακαμόλε μπροστά του και το πήρε και το έβαλε πίσω – δυστυχώς, με μία ποσότητα γκουακαμόλε να έχει κολλήσει και να αρχίσει να γλιστράει κάτω από το γείσο», περιγράφει.

«Ο Ron Meyer σκούντηξε το πόδι μου για να τραβήξει την προσοχή μου σε αυτό και όλοι παρακολουθούσαμε με τρομακτικό ενδιαφέρον, καθώς γλιστρούσε κάτω και πιο κάτω, ενώ ο Michael προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν ο επόμενος ήρωας δράσης της Αμερικής», προσθέτει.

«Στη συνέχεια, το κομμάτι (γκουακαμόλε) έπεσε και ο Ron το έχασε τελείως. Και εγώ ξέσπασα στα γέλια επίσης. Ο Michael βγήκε έξω.»

Michael Jackson - Hit Channel

Ο Ovitz έπρεπε να τρέξει πίσω από τον τραγουδιστή του «Thriller» για να ελέγξει τη ζημιά που είχε συντελεστεί, οπότε ο Michael Jackson του είπε ποιος ήταν ο συγκεκριμένος ρόλος που είχε στο μυαλό του.

«Πήγα και τον βρήκα και του εξηγούσα για δεκαπέντε λεπτά ότι δε γελούσαμε για εκείνον, αλλά για το περιστατικό… Τελικά, το πρόσωπο του Michael καθάρισε. “Εντάξει, Ovitz. Εντάξει”, είπε. “Αλλά θέλω να παίξω τον James Bond”. Με περηφάνια αναφέρω ότι δε γέλασα, εκείνη τη φορά», έγραψε.

Ο ατζέντης πληροφόρησε τον Michael Jackson ότι μπορεί να μην είναι ο σωστός για το ρόλο, λέγοντας: «Έχεις αδύνατο σωματότυπο, είσαι πολύ ευαίσθητος, δε θα είσαι αξιόπιστος ως ογκόλιθος. Φυσικά, θα είσαι υπέροχος σε αυτόν το ρόλο, αλλά θα ήταν κακό για σένα».

Ο Michael Jackson μπορεί να μην πήρε ποτέ το ρόλο του James Bond, αλλά αυτό δεν τον κράτησε μακριά από τη μεγάλη οθόνη. Εκτός από τον πιο διάσημο ρόλο του στο «The Wiz» το 1978, ο τραγουδιστής επίσης πρωταγωνίστησε στο «Moonwalker» και έκανε cameo στο «Men In Black 2».

Ο Ovitz ίδρυσε την εταιρεία Creative Artists Agency το 1975 μαζί με το συνεργάτη του Ron Meyer από τη William Morris Agents.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist