Ο Liam Payne λέει ότι υπάρχει «πολύ μυστήριο» σχετικά με τον Harry Styles

Written by on December 17, 2019

Ο Liam Payne εκπλήσσεται από τη μεταμόρφωση του Harry Styles.

Ο Liam Payne δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπο στο οποίο μεταμορφώνεται ο Harry Styles.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «The Face», ο Liam Payne παραδέχεται ότι εκπλήσσεται από τη μεταμόρφωση στο στιλ του πρώην συνεργάτη του στους One Direction.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο μυστήριο γύρω από το ποιος έχει γίνει», λέει ο Payne. «Κοιτούσα κάποιες φωτογραφίες του πριν από μέρες και σκέφτηκα: Δεν ξέρω τι άλλο θα του έλεγα εκτός από το “Γεια σου” και “Πώς είσαι;”».

Ο Liam Payne θέλησε να κάνει σαφή τη διαφορά μεταξύ των δύο, από καλλιτεχνική άποψη, και τόνισε ότι η μουσική τους είναι πολύ διαφορετική.

«Θέλω να πω, κοιτάξτε τα πράγματα που βγάζω και τα πράγματα που βγάζει ο Harry. Διαμετρικά αντίθετα», αναφέρει ο Payne. «Είμαι σαν την… αντίχριστη έκδοση αυτού που είναι ο Harry».

Ο Liam Payne μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, «LP1», το οποίο θα διεκδικήσει θέση στα charts απέναντι στο δεύτερο άλμπουμ, «Fine Line», του Harry Styles που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Harry Styles έχει σίγουρα διαμορφώσει το στιλ του από τότε που διαλύθηκε το boy band των One Direction και οι προτιμήσεις του έχουν μια ξεκάθαρη αίσθηση της μόδας της δεκαετίας του 1970.

Ενώ οι ενδυματολογικές επιλογές του Liam Payne είναι προς την κατεύθυνση του κυρίαρχου στιλ, ρωτήθηκε για τα «τεράστια παντελόνια» του Harry Styles και δεν έκρυψε τα λόγια του.

«Δεν θα τα φορούσα. Θα φαινόμουν… θα φαινόταν περίεργο», είπε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist