Ο Khalid ανακαλύπτει τον εαυτό του με το single «Self»

Written by on March 30, 2019

Ο Khalid πραγματοποιεί με το «Self» μία εσωτερική εξερεύνηση του εαυτού του.

Ο Khalid κυκλοφορεί σήμερα το νέο single «Self».

Το τραγούδι, σε παραγωγή του Hit-Boy, θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ «Free Spirit» του 21χρονου καλλιτέχνη, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου από τις Right Hand Music Group και RCA Records / Sony Music.

Το «Self» είναι ο επόμενος προπομπός του «Free Spirit» μετά τα singles «My Bad», «Better» και «Talk», που είναι ήδη διαθέσιμα για όσους προ-παραγγέλνουν ψηφιακά το άλμπουμ. Το «Talk», το lead single του «Free Spirit», γράφτηκε από τον Khalid και την παραγωγή του επιμελήθηκαν οι Disclosure.

Για να προωθήσει την κυκλοφορία του «Free Spirit», ο Khalid θα εμφανιστεί στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon στο NBC στις 4 Απριλίου, στο «Good Morning America» του ABC στις 5 Απριλίου και στα 54α ACM Awards, τα οποία θα προβληθούν από το CBS στις 7 Απριλίου. Νωρίτερα αυτό το μήνα εμφανίστηκε στο δημοφιλές show «Saturday Night Live».

Συγχρόνως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την παγκόσμια κινηματογραφική εκδήλωση «Khalid: Free Spirit», μία ειδική ταινία που συμπληρώνει την κυκλοφορία του άλμπουμ «Free Spirit.»

Το φιλμ «Khalid: Free Spirit» θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους παγκοσμίως στις 3 Απριλίου 2019, δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία του δίσκου, σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Trafalgar Releasing. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την αποκλειστική ακρόαση του άλμπουμ «Free Spirit».

«Ένα θέμα για το οποίο έχω γράψει στο άλμπουμ είναι ο εαυτός μου», είχε πει ο Khalid σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Beats 1.

Το «Self» περιγράφει «πώς αισθάνομαι για τον εαυτό μου και πώς αισθάνθηκα όταν ήμουν πεσμένος…», είχε σχολιάσει. «Το άλλαξα τελείως αυτό και είπα: “Ήταν εντάξει για εμένα να νιώθω έτσι”. Τώρα αυτή είναι η έμπνευσή μου να νιώσω καλύτερα από ποτέ. Αφού έγραψα αυτό το τραγούδι, αισθάνθηκα καλύτερα.»

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist