Ο Kanye West υποστηρίζει ότι ο… Θεός του είπε να διακόψει την Taylor Swift στα MTV VMA 2009

Written by on September 4, 2020

Σε θεϊκό σημάδι αποδίδει ο Kanye West την αψυχολόγητη κίνησή του να εισβάλλει στη σκηνή και να διακόψει την Taylor Swift στα MTV VMA 2009.

Ο Kanye West υποστηρίζει ότι παροτρύνθηκε από τον… Θεό να ανέβει στη σκηνή των MTV Video Music Awards το 2009 και να διακόψει την ομιλία της Taylor Swift.

Σύμφωνα με συνέντευξή του στην εκπομπή «Cannon’s Class» του Nick Cannon Cannon στο YouTube, ο ράπερ είπε ότι έλαβε θεϊκό σημάδι για να διακόψει απρόσμενα την ομιλία της Taylor Swift όταν παραλάμβανε το βραβείο για το «Καλύτερο Γυναικείο Βίντεο» και να υπερασπιστεί το «Single Ladies» της Beyoncé, αφήνοντας άναυδους τους θεατές.

«Αυτή τη στιγμή, ο Θεός μου δίνει μία πληροφορία και δεν μου δίνει άλλες πληροφορίες», δήλωσε αινιγματικά.

«Αυτό σημαίνει ότι θέλει να το πω αυτό τώρα. Εάν ο Θεός δεν ήθελε να ανέβω στη σκηνή και να πω “η Beyoncé είχε το καλύτερο βίντεο”, δεν θα με είχε βάλει να καθόμουν στην πρώτη σειρά», ανέφερε ο Kanye West.

«Θα καθόμουν πίσω και θα έδιναν (στην Beyoncé) το πρώτο βραβείο και δεν θα το έκαναν τόσο γελοίο, γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτό το άτομο (σ.σ. εννοεί την Taylor Swift) και το “Single Ladies” είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών», συνέχισε.

Εκείνη τη βραδιά ο Kanye West εθεάθη στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards 2009 να πίνει από ένα μπουκάλι μπράντι, ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει το αλκοόλ δεν ευθύνεται για την αψυχολόγητη κίνησή του.

«Έπινα Hennessy επειδή δεν ήθελα να πάω στο σόου των βραβείων, επειδή ήταν στημένο. Ο Θεός με γονάτισε πολλές φορές. Την πρώτη φορά που με μπήκα στο νοσοκομείο το 2016, άρχισα να διαβάζω τη Βίβλο», εξήγησε.

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, το περιστατικό στα MTV VMA 2009 πυροδότησε μία έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Kanye West και του Taylor Swift που έχει κρατήσει για περισσότερο από μια δεκαετία.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist