Ο Justin Timberlake κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single «SoulMate»

Written by on July 4, 2018

Οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν το τραγούδι τους: Το «SoulMate» του Justin Timberlake.

Ο Justin Timberlake κάνει την έκπληξη και κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single «SoulMate», λίγους μήνες μετά τον τελευταίο δίσκο του.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, o διάσημος τραγουδιστής σύστησε το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ του, το οποίο έφερε τον τίτλο «Man Of The Woods» και ήταν ιδιαίτερα επηρεασμένο από την προσωπική ιστορία του Timberlake και το ταξίδι από τη γενέτειρά του, το Μέμφις του Τενεσί, μέχρι το σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Ο 37 ετών τραγουδιστής σύνδεσε τους ήχους της παραδοσιακής αμερικανικής ροκ με τη μοντέρνα άποψη παραγωγών όπως είναι οι The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton και Alicia Keys.

Το χρυσό «Man Of The Woods» έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200», ενώ τα singles «Filthy» και «Say Something» (σε συνεργασία με τον country τραγουδιστή Chris Stapleton) ανέβηκαν έως το Top 10 του «Hot 100».

Το άλμπουμ έκανε επίσης το καλύτερο ντεμπούτο πωλήσεων στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για το 2018, σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή, καταγράφοντας πωλήσεις άνω των 293.000, εκ των οποίων οι 242.000 αφορούσαν πωλήσεις σε CD.

Ο Justin Timberlake συνδύασε την κυκλοφορία του νέου δίσκου του με ένα εντυπωσιακό show στο ημίχρονο του 52ου «Super Bowl», το οποίο προσέλκυσε τα βλέμματα δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν σαφώς η συνύπαρξη με το ολόγραμμα του Prince, χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας.

Μόλις πέντε μήνες μετά το «Man Of The Woods», ο Justin Timberlake κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «SoulMate» και επιστρέφει δριμύτερος στον ήχο που τον έχουμε συνηθίσει.

«Το καλοκαίρι αρχίζει τώρα», τραγουδά στο «SoulMate» ο Timberlake, ο οποίος έχει τιμηθεί με δέκα βραβεία Grammy και τέσσερα Emmy κατά μήκος της καριέρας του, δίνοντας το έναυσμα για τους πιο ξέγνοιαστους καλοκαιρινούς έρωτες.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η παγκόσμια περιοδεία «Man of the Woods Tour» του Justin Timberlake.

Η κυκλοφορία του «SoulMate» συνέπεσε με την έναρξη του ευρωπαϊκού σκέλους για το «Man of the Woods Tour», στο πλαίσιο του οποίου είναι προγραμματισμένες 27 συναυλίες σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη, το Βερολίνο και πολλές ακόμη.

Συνολικά, ο Justin Timberlake θα δώσει 110 συναυλίες σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ευρώπη. Η αυλαία της περιοδείας άνοιξε στις 13 Μαρτίου και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιανουαρίου 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist