Ο Justin Bieber αναβάλλει ξανά την περιοδεία του

Written by on October 11, 2022

«Χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλά», ανέφερε ο Justin Bieber, ο οποίος προσβλήθηκε από το σύνδρομο Ramsay Hunt τον Ιούνιο.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι αναβάλλει ξανά την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour».

Ο 28χρονος τραγουδιστής εξήγησε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σταματά την περιοδεία του για άλλη μία φορά για να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του.

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay Hunt, όπου το πρόσωπό μου υπέστη μερική παράλυση. Εξαιτίας αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας “Justice Tour”», έγραψε στο μήνυμά του.

Ο Justin Bieber ανέφερε στη συνέχεια ότι αφού πήρε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να συμβουλευτεί την οικογένειά του και τους γιατρούς του, συνέχισε με το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του, ωστόσο μετά την τελευταία εμφάνισή του, στο φεστιβάλ Rock in Rio στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο.

«Αφού ξεκουράστηκα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Πραγματοποίησα έξι ζωντανές εμφανίσεις, αλλά αυτό με επιβάρυνε πραγματικά», σημείωσε.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock in Rio και έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα στους ανθρώπους στη Βραζιλία. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή, η εξάντληση με κυρίευσε και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή», εξήγησε.

«Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από την περιοδεία προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλά. Είμαι πολύ υπερήφανος που έφερα αυτό το σόου και το μήνυμα του “Justice” σε όλο τον κόσμο», τόνισε.

«Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και την υποστήριξή σας όλο αυτό το διάστημα! Σας αγαπώ όλους με πάθος!», κατέληξε.

Ο Justin Bieber είχε προγραμματισμένες επιπλέον 70 συναυλίες μέχρι τον Μάρτιο του 2023 σε Νότια Αμερική, Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ευρώπη.

Η παγκόσμια περιοδεία «Justice World Tour» ξεκίνησε τον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική στις αρχές Ιουνίου, αφού ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Αφού ο Justin Bieber ανακοίνωσε στις 10 Ιουνίου ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο του προκάλεσε μερική παράλυση προσώπου, ανέβαλε τις συναυλίες του στην Ουάσινγκτον, στο Τορόντο και στη Νέα Υόρκη στις αρχές Ιουνίου και στη συνέχεια ακολούθησε η αναβολή του υπόλοιπου βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το σύνδρομο Ramsay Hunt προκαλείται από τον ίδιο ιό που προκαλεί την ανεμοβλογιά και μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση του προσώπου και απώλεια ακοής.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist