Ο Jason Derulo ανεβάζει τη θερμοκρασία με το νέο single «Slidin’»

Written by on May 25, 2022

Αυτό το καλοκαίρι ανήκει στον Jason Derulo.

Ο Jason Derulo επιστρέφει με το νέο καλοκαιρινό anthem «Slidin’».

Το «Slidin’» κυκλοφορεί τόσο σε σόλο εκδοχή όσο και σε συνεργασία με τον Αμερικανό ράπερ Kodak Black για να προσεγγίσει μεγαλύτερο κοινό.

Σε παραγωγή των Jason Derulo, Shawn Charles, Jason Evigan, Lionel Crasta, Bluf & Smile High, το τραγούδι διακατέχεται από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μίας σίγουρης επιτυχίας.

Ο Jason Derulo φέρνει στο νέο single του τις επιρροές του από την καταγωγή του από την Αϊτή και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Με την ικανότητά του να προσθέτει αναμφισβήτητα ακαταμάχητες μελωδίες πάνω σε διασκεδαστικές και αισιόδοξες παραγωγές, ο βασιλιάς του TikTok βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μέγιστο των δυνάμεών του.

Κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, ο Jason Derulo προκαλεί τους θαυμαστές του στη δική του εκδοχή του χορού electric slide. Αυτό το καλοκαίρι είναι σχεδόν σίγουρα δικό του για να το κατακτήσει.

«Το “Slidin’” έρχεται ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή και έχει ακριβώς την αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών που χρειαζόμαστε πολύ», λέει ο Jason Derulo.

Έχοντας χαιρετιστεί από το Billboard ως «Ο Βασιλιάς του TikTok» και τοποθετηθεί στην κορυφή της σημαντικής λίστας «Future 25» στο τεύχος «Future of Music» του περιοδικού για το 2021, ο Jason Derulo συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους σούπερ σταρ του TikTok.

Αυτή τη στιγμή είναι ο τέταρτος άνδρας με τους περισσότερους ακόλουθους στο TikTok και διαθέτει τον 11ο λογαριασμό συνολικά με τους περισσότερους ακόλουθους στην πλατφόρμα

Πράγματι, ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός, ψηφιακός γκουρού και επιχειρηματίας συνεχίζει να βλέπει την ήδη αστρονομική παρουσία του στο TikTok να αυξάνεται καθημερινά, έχοντας πλέον περισσότερους από 52,3 εκατομμύρια followers παγκοσμίως και πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια likes, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές με κάθε του ανάρτηση.

Το νέο single «Slidin’» του Jason Derulo κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.


Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist