Ο Eddie Vedder συγκρίνει την απήχηση της Billie Eilish με το ντεμπούτο των Pearl Jam

Written by on September 1, 2020

Την απήχηση της Billie Eilish σχολίασε ο Eddie Vedder των Pearl Jam.

Ο Eddie Vedder ήταν καλεσμένος στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της νέας σειράς «Mind Wide Open» που έχει ξεκινήσει στο Instagram TV η Lily Cornell Silver.

«Έχω την τιμή να συναντήσω ένα φωτεινό παράδειγμα στη ζωή μου, τον Eddie Vedder των Pearl Jam», έγραψε σε ανάρτησή της η Lily Cornell. «Συζητάμε τις κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία, τις εμπειρίες του Eddie και τη σημασία του ακτιβισμού και της συμπόνοιας», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο κεντρικός τραγουδιστής των Pearl Jam μίλησε επίσης για τον πατέρα της Lily, τον καλό του φίλο Chris Cornell που έφυγε από τη ζωή το 2017, ενώ σχολίασε και τη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Ο Eddie Vedder σύγκρινε την απήχηση που έχει σήμερα η Billie Eilish με την αντίκτυπου που είχε το πρώτο άλμπουμ των Pearl Jam, το «Ten» που κυκλοφόρησε το 1991 και περιείχε τραγούδια όπως το «Alive», το «Jeremy» και άλλα.

«Η Billie Eilish έχει πολλούς ανθρώπους που την ακούνε», είπε. «Θυμάμαι τον πρώτο μας δίσκο, υπήρχαν πολλά λυπητερά πράγματα, και σκέφτομαι: “Λοιπόν, είναι κάπως θλιβερό που δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι ταυτίζονται μαζί του”… Αλλά και πάλι, ήταν πιθανώς υγιές για όλους».

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Billie Eilish συγκρίνεται με τα σημαντικότερα ονόματα της δεκαετίας του ’90.

Πέρυσι, ο Dave Grohl παρομοίασε τη σύνδεση της νεαρής pop star με τους θαυμαστές της με την επαφή που είχε με το κοινό η μπάντα των Nirvana.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist