Ο Ed Sheeran σχεδιάζει την επάνοδό του

Written by on June 12, 2020

Καινούργιο υλικό ετοιμάζει ο Ed Sheeran το τελευταίο διάστημα.

Ο Ed Sheeran έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα επόμενα καλλιτεχνικά πλάνα του.

Μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από τη μουσική, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός φέρεται να έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επάνοδό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ed Sheeran γράφει αυτήν την περίοδο νέο υλικό μαζί με τον Jeremy Loops, τραγουδιστή και δημιουργό από τη Νότια Αφρική.

Όπως σημειώνεται, οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν σε επαφή πριν το Ηνωμένο Βασίλειο περάσει σε καθεστώς lockdown λόγω της συνεχιζόμενης απειλής από τον COVID-19.

Ο Jeremy Loops μίλησε για τη συνεργασία του με τον αστέρα της μουσικής σε συνέντευξη που έδωσε στις αρχές του μήνα στη The Sun.

«Έφτασα νωρίς το πρωί και δουλέψαμε όλη μέρα σε μερικά διαφορετικά τραγούδια. Φημίζεται ότι γράφει τραγούδια πολύ γρήγορα», είπε για τον Ed Sheeran.

«Είναι πολύ χαλαρός και κινείται γρήγορα», πρόσθεσε ο Loops. «Μπορεί να συνεργαστεί με όποιον θέλει, οπότε υπάρχει κάτι όμορφο στο γεγονός ότι ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου. Δεν θα μπορούσα να τον καλέσω και να του πω: “Ναι, θέλω να συνεργαστούμε, ετοιμάσου”», σχολίασε.

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει διάλειμμα από τη μουσική και τα social media λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2019.

Ο 29χρονος τραγουδιστής πήρε την απόφαση αυτή για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του Cherry Seaborn, έπειτα από δύο συνεχόμενα χρόνια συναυλιών σε όλο τον πλανήτη στο πλαίσιο της περιοδείας του «Divide Tour».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist