Ο Ed Sheeran παρουσιάζει τα δύο νέα τραγούδια «Best Part Of Me» και «BLOW»

Written by on July 5, 2019

Με τον Bruno Mars, τον Chris Stapleton και τη YEBBA συμπράττει ο Ed Sheeran στα επόμενα δύο τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Ο Ed Sheeran εξακολουθεί να εκπλήσσει με τα τραγούδια που προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα δισκογραφική δουλειά του «No.6 Collaborations Project», ακριβώς μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία της.

Ο Βρετανός hitmaker επιστρέφει με ένα μουσικό εγχείρημα διαφορετικό σε σχέση με τα τελευταία προσωπικά άλμπουμ του.

Αυτή τη φορά ο Ed Sheeran ενώνει τις δυνάμεις του με μία πλειάδα διάσημων και ανερχόμενων καλλιτεχνών για τους οποίους τρέφει μεγάλο θαυμασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση, όπως εξάλλου έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Άξονας του «No.6 Collaborations Project» είναι οι απρόσμενες μουσικές συναντήσεις και το συνεργατικό πνεύμα του άλμπουμ αποτυπώνεται στο άκρως περιεκτικό tracklist.

Ο Ed Sheeran, ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του, μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μία σειρά από σπάνιες συνεργασίες που θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθούν κάτω οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες.

Το «Best Part Of Me» και το «BLOW» είναι τα επόμενα δύο τραγούδια που προστίθενται στο πολύχρωμο ψηφιδωτό του «No.6 Collaborations Project», το οποίο κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου από τις Asylum / Atlantic Records / Warner Music.

Τα πρώτα δείγματα έχουν δώσει η συνύπαρξη με τον Justin Bieber στο «I Don’t Care» που αποτελεί πλέον διεθνή επιτυχία, το «Cross Me» με τον Chance the Rapper και τον PnB Rock και το «Beautiful People» με τον Khalid.

Το «Best Part Of Me» με τη συμμετοχή της ταλαντούχας Aμερικανίδας YEBBA συγκαταλέγεται αναμφίβολα στις μεγαλύτερες εκπλήξεις του επερχόμενου άλμπουμ.

Το «BLOW» είναι ένα αρκετά ανατρεπτικό τραγούδι όπου ο Ed Sheeran συμπράττει με τον Bruno Mars και τον Chris Stapleton.

Το rock ύφος του «BLOW» διαφέρει από το στο ρεπερτόριο των τριών καλλιτεχνών οι οποίοι εκπροσωπούν αντίστοιχα την pop, την R&B και την country μουσική.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist