Ο Ed Sheeran είναι ο πλουσιότερος Βρετανός μουσικός κάτω των 30 ετών.

Written by on May 27, 2021

Παρά το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες δεν μπόρεσαν να κάνουν περιοδείες κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, οι Βρετανοί μουσικοί κατάφεραν να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα την περιουσία τους, όπως αποτυπώνεται στην ετήσια λίστα «Rich List» των «Sunday Times».

Ενώ βετεράνοι αστέρες όπως ο Paul McCartney και ο Elton John ανήκουν στους πλουσιότερους Βρετανούς μουσικούς συνολικά, αξιοσημείωτη περιουσία διαθέτουν και οι τραγουδιστές που απαρτίζουν τη λίστα «Young Rich» με τους πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 30 ετών.

Ο κορυφαίος μουσικός αυτής της λίστας είναι ο Ed Sheeran, ο οποίος κατατάσσεται στην έβδομη θέση με συνολική περιουσία 220 εκατομμυρίων λιρών.

Οι «Sunday Times» αύξησαν την περιουσία του κατά 20 εκατομμύρια λίρες λόγω των απίστευτων αριθμών που σημειώνει στις υπηρεσίες streaming. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι επιδόσεις των τραγουδιών του Ed Sheeran στις ψηφιακές πλατφόρμες δείχνει τη μελλοντική αξία του καταλόγου του, αν αποφασίσει να τον πουλήσει, όπως κάνουν ήδη άλλοι καλλιτέχνες αυτήν την περίοδο.

Ο Harry Styles βρίσκεται στη 10η θέση με καθαρή περιουσία 75 εκατομμυρίων λιρών, ποσό αρκετά μεγαλύτερο από εκείνο των πρώην συνεργατών του στους One Direction: Ο Niall Horan βρίσκεται στην 15η θέση της λίστας με 52 εκατομμύρια λίρες, ο Louis Tomlinson στην 16η θέση με 45 εκατομμύρια λίρες, ο Liam Payne στη 18η θέση με 44 εκατομμύρια λίρες και ο Zayn Malik στην 22η θέση.

Στη 14η θέση της λίστας συναντάμε τις Little Mix, με τα τρία μέλη του γυναικείου συγκροτήματος να διαθέτουν αθροιστική περιουσία 54 εκατομμυρίων λιρών.

Η Dua Lipa έχει ανέβει στο No. 22 της λίστας με τους πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 30 ετών διαθέτοντας περιουσία σχεδόν 22 εκατομμυρίων λιρών μετά από μια απίστευτη χρονιά που διένυσε χάρη στην επιτυχία του άλμπουμ της «Future Nostalgia».

Το Sam Smith υποχώρησε στο No. 26 της λίστας από το No. 21 στο οποίο βρισκόταν πέρυσι, παρά το γεγονός ότι δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή στην περιουσία των 33 εκατομμυρίων λιρών που διαθέτει.

Η νέα είσοδος στη λίστα με τους πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 30 ετών είναι ο Lewis Capaldi, ο οποίος βρίσκεται στο No. 48 με περιουσία 17 εκατομμυρίων λιρών.

Ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 30 ετών είναι ο Δούκας του Westminster, Hugh Grosvenor, με συνολική περιουσία 10,054 δισεκατομμυρίων λιρών.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist