Ο Drake έσπασε το ιστορικό ρεκόρ των Beatles μετά από 54 χρόνια

Written by on July 11, 2018

Ο Drake μονοπωλεί αδιάκοπα την επικαιρότητα με νέα ρεκόρ.

Το νέο άλμπουμ «Scorpion» του Drake συνεχίζει απτόητο να καταγράφει καινούριες ιστορικές επιδόσεις.

Ο δημοφιλής ράπερ από το Τορόντο του Καναδά κυριάρχησε συνολικά για 19 εβδομάδες στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard Hot 100», χάρη στις δύο σαρωτικές επιτυχίες «God’s Plan» και «Nice For What».

Το «Scorpion», ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους δίσκους της φετινής χρονιάς, κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου και χάρισε επιπλέον στον Drake την πρώτη θέση στο chart του «Billboard 200», κάτι που ήταν αναμενόμενο.

Εκτός αυτού, ο «Drizzy» καταρρίπτει στην κατάταξη του «Hot 100» είναι ιστορικό ρεκόρ των Beatles που παρέμενε αλώβητο από το 1964, δηλαδή εδώ και μισό αιώνα.

Έπειτα από το ντεμπούτο του «Scorpion» στο Νο1 του «Billboard 200», εφτά τραγούδια από το διπλό άλμπουμ αντίκρισαν από μία θέση στην κορυφαία δεκάδα του «Hot 100», αριθμός που συνιστά καινούριο ρεκόρ.

Τα εφτά τραγούδια του «Scorpion» που εντοπίζονται στο Top 10 είναι τα: «Nice For What» (No1), «Nonstop» (No2), «God’s Plan» (No4), «In My Feelings» (No6), «I’m Upset» (No7), «Emotionless» (No8) και «Don’t Matter To Me» ft. Michael Jackson (No9).

Ο Drake ξεπέρασε επίσης τον Michael Jackson όσον αφορά τα περισσότερα τραγούδια που έχουν βρεθεί συνολικά στο Top 10 του «Hot 100» (με 31 έναντι 30), είναι έσπασε και το δικό του ρεκόρ για τα περισσότερα τραγούδια (27) που βρίσκονται ταυτόχρονα στη συγκεκριμένη κατάταξη.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist