Ο DJ Snake κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Carte Blanche» με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων

Written by on July 30, 2019

Το δεύτερο άλμπουμ του DJ Snake είναι γεγονός.

Ο DJ Snake κυκλοφορεί από την Geffen Records / Universal Music τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Carte Blanche», στην οποία συμμετέχουν κορυφαία ονόματα όπως οι Selena Gomez, Cardi B, Offset, J Balvin, Sean Paul, Anitta και πολλοί άλλοι.

Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του πλατινένιου Γάλλου DJ και παραγωγού περιέχει το διπλά πλατινένιο single «Taki Taki» με τους Selena Gomez, Ozuna και Cardi B, το video clip του οποίου έχει προβληθεί πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια φορές.

Εκτός από το «Taki Taki» στο εντυπωσιακό tracklist των 17 τραγουδιών του «Carte Blanche» συναντάμε επίσης επιτυχίες όπως το «Enzo» feat. Sheck Wes, Offset, 21 Savage και Gucci Mane, το club smash «Magenta Riddim» με επιρροές από την Ινδία και το δίγλωσσο summer anthem «Loco Contigo» σε συνεργασία με τους J Balvin και Tyga.

Στα ολοκαίνουργια τραγούδια συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με τον  ανερχόμενο Αφρικανό αστέρα Burna Boys, τον Majid Jordan της OVO Sound, τη Βραζιλιάνα σταρ Anitta, τον αμίμητο Τζαμαϊκανό Sean Paul και με τους θρύλους της ηλεκτρονικής μουσικής Zhu, Zomboy και Eptic.

Ο τίτλος του «Carte Blanche» σημαίνει «Εν Λευκώ» στα ελληνικά και κατ’ επέκταση εκφράζει για τον DJ Snake «την ελευθερία να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει».

Σημαδιακή δεν είναι μόνο η ονομασία του άλμπουμ, αλλά και το εξώφυλλό του: Η εμβληματική Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, ένα παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας στην κορυφή του οποίου εμφανίστηκε ο DJ Snake το 2017, ξεκινώντας το ταξίδι του «Carte Blanche».

Γεννημένος στο Παρίσι, ο DJ Snake υποδεικνύει την πλουραλιστική κουλτούρα της χώρας του και τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει διεθνώς τα τελευταία χρόνια ως βασικό παράγοντα έμπνευσης του μοναδικού ήχου που χαρακτηρίζει το σύνολο του «Carte Blanche», ένα άλμπουμ που έχει τον ήχο του καλοκαιριού.

Ο DJ Snake δηλώνει: «Το “Carte Blanche” σημαίνει για εμένα την ελευθερία να κάνεις οτιδήποτε θέλεις. Και με αυτόν τον τρόπο δουλεύω. Δεν ακολουθώ καμία φόρμουλα. Ήθελα να δημιουργήσω ένα καλοκαιρινό άλμπουμ με την αίσθηση ενός mixtape, όλων των ήχων  που θέλω να ακούσω το καλοκαίρι και πήγα σε καλλιτέχνες για τους οποίους γνώριζα ότι θα το κάνουν ακριβώς.»

Το tracklist του «Carte Blanche»:

1. Butterfly Effect
2. Quiet Storm ft. Zomboy
3. When The Lights Go Down
4. Recognize ft. Majid Jordan
5. No More ft. Zhu
6. Made In France ft. PMF (Tchami, Malaa & Mercer)
7. Enzo ft. Offset, 21 Savage, Sheck Wes & Gucci Mane
8. Smile ft. Bryson Tiller
9. Try Me ft. Plastic Toy
10. Loco Contigo feat J. Balvin & Tyga
11. Taki Taki Feat Selena Gomez, Ozuna & Cardi B
12. Fuego ft. Anitta & Sean Paul
13. Magenta Riddim
14. Frequency 75
15. South Side ft. Eptic
16. No Option ft. Burna Boy
17. Paris ft. Gashi

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist