Οι One Direction δε θα επιστρέψουν πριν το 2020

Written by on February 20, 2018

Δε φαίνεται ακόμη στον ορίζοντα η επανασύνδεση των One Direction και οι φανατικοί θαυμαστές τους θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον έως το 2020.

Όταν οι One Direction ανακοίνωσαν το 2015 ότι θα χωρίσουν τους δρόμους τους, τα μέλη τους ομολόγησαν ότι δεν είχαν ορίσει ημερομηνία για την επιστροφή τους. Παρ’ όλα αυτά, έκαναν λόγο για «ένα χρόνο ή δύο».

Προφανώς, τίποτα δε συνέβη έτσι. Τον προηγούμενο Δεκέμβριο συμπληρώθηκαν δύο έτη από την προσωρινή διάλυση του δημοφιλούς boy band και ούτε σήμερα υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα.

Στον αντίποδα, φαίνεται ότι οι One Direction δεν πρόκειται να επανασυνδεθούν πριν το 2020, ύστερα από πέντε έτη διαλείμματος. Πρόκειται για περισσότερο χρόνο από εκείνον που μεσολάβησε μεταξύ το πρώτου και του τελευταίου δίσκου τους (2011 – 2015).

Αυτές τις ημέρες, οι One Direction έκλεισαν τη «Rollcall Touring LTD», την εταιρεία μέσω της οποίας διοργάνωναν τις περιοδείες τους, δείχνοντας ότι δεν έχουν σχέδια για ομαδικές δραστηριότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 και είχε διευθυντές τον Harry, τον Liam, τον Niall και τον Louis. Για πολλούς, το λουκέτο στη «Rollcall» σηματοδοτεί το οριστικό τέλος του συγκροτήματος, κάτι που δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ οι τέσσερις τραγουδιστές.

Ο Liam Payne μίλησε τελευταία φορά για το θέμα τον περασμένο Οκτώβριο και εκμυστηρεύθηκε ότι οι One Direction δε θα ενωθούν ξανά τόσο σύντομα. «Δεν ξέρω πώς θα το κάναμε, επειδή κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Θα μπορούσε να δουλέψει εάν συμφωνούσαμε όλοι μουσικά», είχε σχολιάσει λίγο πριν αποφασίσει να ακυρώσει όλη τη δουλειά για το πρώτο άλμπουμ, ξεκινώντας από την αρχή τη διαδικασία.

Στην πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μεταξύ του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, για να ακολουθήσει η περιοδεία το 2019.

One Direction (Liam Payne - Niall Horan - Louis Tomlinson - Harry Styles) - Hit Channel

Ο Niall Horan είχε πει ότι θα ήταν «ηλίθιο» αν δεν επέστρεφαν κάποια ημέρα στη δράση και έχει τονίσει αρκετές φορές ότι θα επέστρεφε στους One Direction αμέσως μόλις των φώναζαν. Οι συναυλιακές υποχρεώσεις του ολοκληρώνονται το Σεπτέμβριο.

Ο Harry Styles έχει γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων έως τον Ιούλιο, όμως το συμβόλαιό του με την Columbia Records, τον δεσμεύει με την ηχογράφηση τριών άλμπουμ. Όταν θα κυκλοφορεί εκάστοτε δισκογραφική δουλειά, θα έπεται μία νέα περιοδεία κ.ο.κ. Συνεπώς, είναι αρκετά δύσκολο να τον δούμε σε μία ενδεχόμενη επάνοδο του επιτυχημένου συγκροτήματος.

Ο Liam Tomlinson βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Liam Payne, όπου δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το πρώτο άλμπουμ του. Όπως έγραψε στο Twitter, χρειάζεται χρόνο επειδή αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει. «Είμαι τελειομανής {…} Έχω μερικά ακόμη τραγούδια να προσθέσω. Πιστέψτε με: Είμαι τόσο ανυπόμονος όσο εσείς», είχε αναφέρει.

Εν τω μεταξύ, ο Louis Tomlinson και ο Liam Payne έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Οι παρθενικοί δίσκοι του Harry Styles και του Niall Horan έφτασαν στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200». Ο Harry κατέκτησε και το Νο1 του «Billboard Hot 100» με το καθηλωτικό «Sign Of The Times» που έγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ. Από την άλλη πλευρά, το «This Town» και το «Slow Hands» του Niall έγιναν πλατινένια τόσο στην Αμερική όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αμφότερα τα τραγούδια εισήλθαν στο Top 10 του βρετανικού chart και στο Top 20 του αμερικάνικου.

Ο Louis Tomlinson διαθέτει ήδη δύο singles στο Top 10 της Μεγάλης Βρετανίας, το ένα χρυσό και το άλλο πλατινένιο. Ο Liam Payne εμφανίστηκε στο Top 10 σε ΗΠΑ και Αγγλία με το «Strip That Down», πλατινένιο και στις δύο χώρες.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist