Οι Little Mix θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν μουσική ως τρίο

Written by on January 14, 2021

Οι Little Mix καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη ημέρα του συγκροτήματος μετά την αποχώρηση της Jesy Nelson.

 

Οι Little Mix θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν μουσική ως τρίο, όπως επιβεβαίωσε η Leigh-Anne Pinnock.

Η Jesy Nelson ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το pop συγκρότημα τον περασμένο μήνα προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία, επικαλούμενη «τη συνεχή πίεση του να είσαι σε ένα γυναικείο γκρουπ και να ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες».

Μιλώντας στη στήλη «Bizarre» της βρετανικής εφημερίδας The Sun, το συγκρότημα ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει «πολύ σύντομα» νέα μουσική με τα τρία εναπομείναντα μέλη του, τη Leigh-Anne Pinnock, την Jade Thirlwall και την Perrie Edwards.

«Ετοιμάζουμε κάτι πραγματικά συναρπαστικό που θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ακούσετε όλοι», αποκάλυψε η Pinnock.

Αυτή τη στιγμή οι Little Mix βρίσκονται στην πρώτη θέση του βρετανικού singles charts με το τραγούδι «Sweet Melody» από το νέο άλμπουμ τους «Confetti», η τελευταία δισκογραφική δουλειά τους με τη συμμετοχή της Jesy Nelson.

Το γκρουπ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του μια ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας «όσους όσους υποστήριξαν το τραγούδι αυτή την εβδομάδα».

«Αυτό το νούμερο ένα είναι τόσο ξεχωριστό γιατί οι θαυμαστές μας αγωνίστηκαν πραγματικά για αυτό. Έκαναν downloads και άκουγαν μέσω streaming όλη την εβδομάδα και μας αρέσει αυτό», είπε η Perrie Edwards.

«Ως τραγούδι, το “Sweet Melody” χτιζόταν ξανά και ξανά τους τελευταίους μήνες, οπότε είναι υπέροχο να βρίσκεται τελικά στο Νο. 1», συμπλήρωσε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist