Οι Little Mix ανακοινώνουν το νέο single «Break Up Song»

Written by on March 28, 2020

Oi Little Mix δίνουν την πρώτη γεύση από το νέο τους single.

Με ολοκαίνουργιο τραγούδι επιστρέφουν οι Little Mix.

Το «Break Up Song» θα σηματοδοτήσει το lead single από το έκτο άλμπουμ του γυναικείου συγκροτήματος.

Οι Little Mix προανήγγειλαν την έναρξη του καινούργιου κεφαλαίου μέσα από το φινάλε του music video για το αγαπημένο τραγούδι του κοινού «Wasabi», το οποίο έφτασε στις οθόνες μας πριν από δύο εβδομάδες.

Το βίντεο του «Wasabi» έκλεισε με το μήνυμα «εν αναμονή της νέας εποχής», που δηλώνει ταυτοχρόνως το οριστικό κλείσιμο της περιόδου του «LM5», όπως ονομαζόταν το τελευταίο άλμπουμ του γκρουπ.

Τις προηγούμενες ημέρες στους λογαριασμούς των Little Mix στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύτηκε ένα αινιγματικό βίντεο με το ίδιο μήνυμα, στο οποίο ακουγόταν ένα σύντομο απόσπασμα από το νέο τραγούδι του συγκροτήματος.

Η Perrie Edwards, η Jesy Nelson, η Leigh-Anne Pinnock και η Jade Thirlwall συνέχισαν να δίνουν στοιχεία στους θαυμαστές τους για τις επόμενες κινήσεις τους.

Την προηγούμενη Κυριακή (22/03) οι Little Mix παρουσίασαν το πρώτο τους φίλτρο για το Instagram, με τη μορφή κουίζ που περιελάμβανε τίτλους από τραγούδια τους.

Ανάμεσα σε διάφορα γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος υπήρχε και ένας άγνωστος τίτλος: «Break Up Song».

Οι Little Mix επιβεβαίωσαν ότι αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού τους δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις αυθόρμητες αντιδράσεις των ανυποψίαστων θαυμαστών τους που πέτυχαν το «Break Up Song» όταν χρησιμοποίησαν στο Instagram το φίλτρο του γκρουπ.

Το «Break Up Song» θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music την Παρασκευή 27 Μαρτίου και είναι διαθέσιμο για pre-save στο Spotify.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist