Οι Jonas Brothers θα αγωνιστούν στους δικούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Written by on July 13, 2021

Οι Jonas Brothers θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από το επερχόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers» του NBC, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, στο οποίο ο Nick, ο Joe και ο Kevin Jonas θα αναμετρηθούν σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα, όπως γυμναστική, στίβος και αγώνες BMX.

«Το ονειρευόμασταν πάντα να αγωνιστούμε σε αθλήματα σε ολυμπιακό επίπεδο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε στο σύντομο χρονικό διάστημα για να γίνουμε επαγγελματίες αθλητές», λέει στο trailer ο Joe Jonas, προσθέτοντας απευθυνόμενος προς τα αδέλφια του: «Θα σας καταστρέψω και τους δύο».

Οι Jonas Brothers θα προπονηθούν από Ολυμπιονίκες αθλητές όπως οι γυμνάστριες Laurie Hernandez (χρυσό μετάλλιο) και Nastia Liukin (κάτοχος πέντε μεταλλίων), η δρομέας Sydney McLaughlin (κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ), η αθλήτρια του στίβου Sanya Richards-Ross (κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων), αλλά η αθλήτρια των BMX αγώνων Alise Wiloughby (δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες).

Σχολιαστές του «Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers» θα είναι ο Terry Crews και ο Rich Eisen του NFL Network.

«Έχουμε προπονηθεί με μερικούς από τους πιο εξαίρετους Ολυμπιακούς αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πολύ αφυπνιστικό να είσαι κοντά σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αθλητές. Δεν ξέρω γιατί δεν μας ζήτησαν να συμμετάσχουμε στην Ολυμπιακή ομάδα ακόμα», λέει ο Nick Jonas.

«Νομίζω ότι η ανταγωνιστική φύση μεταξύ των τριών μας είναι πολύ υψηλά, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε. Βγαίνουμε πάντα έξω για να κερδίσουμε», σημειώνει ο Kevin Jonas.

«Πρόκειται να μας δείτε όπως δεν μας έχετε δει ξανά. Ακόμα κι αν δεν είστε θαυμαστές, θα μας δείτε όπως δεν μας έχετε δει ξανά. Κι αν πραγματικά δεν είστε θαυμαστές, αν μας μισείτε, θα αγαπήσετε αυτήν την εκπομπή, επειδή γελοιοποιούμε τους εαυτούς μας», προσθέτει ο Nick.

Το show «Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers» θα προβληθεί στο NBC στις 21 Ιουλίου.

Πηγή:hitchannel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist