Οι Jonas Brothers αναγγέλλουν το νέο τραγούδι «What A Man Gotta Do»

Written by on January 17, 2020

Το δημοφιλές boy band ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού.

Οι Jonas Brothers δεν εφησυχάζουν παρότι επέστρεψαν στη δράση πριν δέκα μήνες και ανακατέλαβαν άμεσα τη θέση τους στην κορυφή.

Το 2019 σημαδεύτηκε από την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση του δημοφιλούς boy band και τη μεγαλειώδη επάνοδό του τόσο στη δισκογραφία με το άλμπουμ «Happiness Begins» όσο και στη σκηνή με την ομώνυμη περιοδεία.

Το 2020 οι Jonas Brothers αναμένεται να συνεχίσουν την πορεία τους εξίσου δυναμικά, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο Kevin, ο Joe και ο Nick ανακοίνωσαν μέσα από τους λογαριασμούς του συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τίτλο και την ημερομηνία του νέου τους single, παρουσιάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά το εξώφυλλό του.

Το νέο τραγούδι των Jonas Brothers ονομάζεται «What A Man Gotta Do» (Τι Πρέπει Να Κάνει Ένας Άντρας) και κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Republic Records / Universal Music αυτήν την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου.

Το «What A Man Gotta Do» είναι το πρώτο επίσημο τραγούδι της τριάδας μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ «Happiness Begins», τον Ιούνιο του 2019.

Το Σεπτέμβριο οι Jonas Brothers συνάντησαν τον Diplo στο single «Lonely», μία δημιουργία με country επιρροές.

Επίσης έδωσαν το δικό τους χρώμα στα φετινά Χριστούγεννα με το τραγούδι «Like It’s Christmas».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist