Οι HAIM ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Taylor Swift

Written by on February 21, 2021

Οι τέσσερις φίλες ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Οι HAIM επιβεβαιώνουν ότι συνεργάστηκαν με την καλή τους φίλη Taylor Swift σε ένα νέο remix του τραγουδιού τους «Gasoline».

Οι θαυμαστές της Taylor Swift αποδεικνύονται… οι καλύτεροι ντετέκτιβ του κόσμου, καθώς το περασμένο σαββατοκύριακο ορισμένοι δαιμόνιοι θαυμαστές αποκάλυψαν ότι στον ιστότοπο του αμερικανικού οργανισμού πνευματικών δικαιωμάτων ASCAP υπάρχει μια εγγραφή για ένα remix του «Gasoline».

Παράλληλα, οι HAIM ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (15 Φεβρουαρίου) ότι το «Gasoline» θα είναι το επόμενο single από το υποψήφιο για βραβείο Grammy άλμπουμ τους «Women In Music Pt. III» που κυκλοφόρησε το 2020.

Οι πιο παρατηρητικοί σημείωσαν μάλιστα ότι στη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε το συγκρότημα την κυκλοφορία του single εμφανίζεται ο αγαπημένος αριθμός της Taylor Swift, το «13».

Ενώ οι φήμες άρχισαν να κάνουν το γύρο των κοινωνικών δικτύων, οι HAIM επιβεβαίωσαν τη συνεργασία με την αστέρα της pop με μια ανάρτηση που έκαναν στο TikTok.

Οι τρεις αδελφές μοιράστηκαν ένα βίντεο στο οποίο μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και ανοίγουν το ραδιόφωνο για να δώσουν μια γεύση από το remix του «Gasoline».

Στο απόσπασμα ακούγεται ένα κομμάτι από το ρεφρέν του τραγουδιού, με την Taylor Swift να κάνει φωνητικά στις HAIM.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι τέσσερις φίλες. Οι HAIM συμμετείχαν στο συναρπαστικό τραγούδι «No Body No Crime» από το πρόσφατο άλμπουμ «Evermore» της Taylor Swift.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist