Οι Coldplay αλλάζουν όνομα και συναντούν τον Pharrell Williams στο «E-Lo»

Written by on December 5, 2018

Καινούργιο εγχείρημα για τους Coldplay.

Οι Coldplay άλλαξαν το όνομά τους σε «Los Unidades» και κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον Pharrell Williams.

Η Parlophone Records της Warner Music, στην οποία ανήκει το πολυβραβευμένο βρετανικό συγκρότημα, είχε ανακοινώσει προηγουμένως την προσθήκη ενός «καινούργιου» αποκτήματος, δημοσιεύοντας στο Twitter μία μυστηριώδη φωτογραφία με τις φιγούρες των μελών της «νέας» μπάντας.

Αρκετοί χρήστες του Twitter επισήμαναν την ομοιότητα με τους Coldplay, ενώ ένας λογαριασμός θαυμαστών του συγκροτήματος ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε νομικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται ως ιδρυτικά μέλη των Los Unidades οι τέσσερις μουσικοί των Coldplay, δηλαδή οι Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman και Will Champion.

Το πρώτο single των Los Unidades φέρει τον τίτλο «E-Lo» και είναι μία συνεργασία με τον επιτυχημένο ράπερ, τραγουδιστή και παραγωγό Pharrell Williams. Συμμετέχει ο Jozzy.

Το «E-Lo» θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ «Global Citizen EP 1» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, περιλαμβάνοντας τέσσερα τραγούδια συνολικά. Το EP θα σηματοδοτήσει το «επίσημο soundtrack» του οργανισμού «Global Citizen», που έχει ως στόχο να καταπολεμήσει και να εξαλείψει στην ακραία φτώχεια έως το 2030.

Το EP έχει επιμεληθεί ο Chris Martin, ο κεντρικός τραγουδιστής και ιδρυτής των Coldplay, ο οποίος έχει αναλάβει από το 2015 και για τα επόμενα 15 χρόνια την καλλιτεχνική διεύθυνση του ετήσιου μουσικού φεστιβάλ που διοργανώνει το «Global Citizen».

Στο «Global Citizen EP 1» υπάρχουν ακόμα δύο τραγούδια των Los Unidades: Το «Timbuktu» σε συνεργασία με τον Cassper Nyovest και με τη συμμετοχή των Stormzy και Jess Kent και το «Voodoo» σε σύμπραξη με τους Stargate και τη συνδρομή των Tiwa Savage, Wizkid, Danny Ocean και David Guetta.

Το lyric video του «E-Lo» είναι εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela και τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist