Οι BTS ενώνουν δυνάμεις με τη UNICEF για να εξαλείψουν τη σχολική βία

Written by on July 31, 2019

Τη δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης δείχνουν οι BTS.

Οι BTS ενώνουν δυνάμεις με τη UNICEF προκειμένου να σταματήσουν την σχολική βία.

Το K-pop συγκρότημα και ο παγκόσμιος οργανισμός δημιούργησαν ένα βίντεο προς τιμή της Διεθνούς Ημέρας Φιλίας, η οποία γιορτάζεται ετησίως στις 30 Ιουλίου κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το boy band τραγουδά το «Answer: Love Myself» ενώ παρεμβάλλονται πλάνα από παιδιά που δέχονται σχολικό εκφοβισμό. Το βίντεο τελειώνει με τα παιδιά που εμφανίζονται να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια και να στέκονται δυνατά στα πόδια τους.

«Η καμπάνια μας Love Myself θέλει να ενθαρρύνει κάθε νέο άνθρωπο να βρει την αγάπη ξεκινώντας μέσα από τον εαυτό του και να διοχετεύσει αυτή την αγάπη στους υπόλοιπους. Θέλουμε να συμμετάσχουν όλοι στην εξάλειψη της σχολικής βίας καθώς μοιράζονται αγάπη και καλοσύνη», σχολιάζουν οι BTS.

Μέχρι στιγμής, η καμπάνια «Love Myself» έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

H Henrietta Fore, εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF, δηλώνει: «Τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι μας έχουν πει πολλές φορές ότι όταν αντιμετωπίζονται με καλοσύνη και σεβασμό, τους βοηθά να νιώθουν ασφαλείς μέσα και γύρω από το σχολείο. Καθημερινά οι μαθητές αντιμετωπίζουν μία σειρά βίαιων πράξεων, από το bullying και τις φυσικές επιθέσεις μέχρι τη σωματική τιμωρία, τη σεξουαλική επίθεση και τη διαδικτυακή παρενόχληση.»

«Όταν είσαι ευγενικός τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι μπορούν να δείξουν την υποστήριξή τους ο ένας για τον άλλον και να κάνουν καλύτερη την ημέρα κάποιου. Είμαστε ευγνώμονες για τη διαρκή αφοσίωση των BTS να διασφαλίσουν ότι κανένα παιδί δεν θα φοβάται να πηγαίνει στο σχολείο.»

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist