Οι ABBA μιλούν για τα νέα τραγούδια τους και το ενδεχόμενο για άλμπουμ

Written by on July 18, 2018

Οι ABBA θα επιστρέψουν πανηγυρικά με ένα pop και ένα διαχρονικό τραγούδι.

Οι θρυλικοί ABBA προετοιμάζουν τη μεγάλη δισκογραφική τους επάνοδο και για πρώτη φορά αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα δύο νέα και πολυαναμενόμενα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος της χρονιάς, ενώ απαντούν στις φήμες για καινούριο άλμπουμ.

Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, οι εμβληματικοί Σουηδοί, που έχουν χαράξει ανεξίτηλα την pop μουσικής, μπήκαν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν δύο νέα τραγούδια.

Το «I Still Have Faith in You» προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2018 και να συμπεριληφθεί σε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα.

Το δεύτερο τραγούδι φέρει τον τίτλο «Don’t Shut Me Down».

Το 2019 θα ακολουθήσει μία περιοδεία με τα ολογράμματα των ABBA, αφού Προς το παρόν τα σχέδια δεν περιλαμβάνουν την επανασύνδεση της τετράδας και επάνω στη σκηνή.

ABBA - Hit Channel

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, ο Björn Ulvaeus έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again» στο Λονδίνου και μίλησε για τον ηχητικό προσανατολισμό των δύο επερχόμενων τραγουδιών των ABBA.

«Το ένα από αυτά είναι μία pop μελωδία, πολύ χορευτική», είπε. «Το άλλο είναι περισσότερο διαχρονικό, περισσότερο στοχαστικό, αυτά είναι όσα μπορώ να πω. Είναι σκανδιναβικά λυπηρό, αλλά χαρούμενη την ίδια στιγμή.»

Ο 73 ετών Björn Ulvaeus συμπλήρωσε ότι η «πληθωρική ποιότητα» της Agnetha Faltskog και Anni-Frid Lyngstad όταν τραγουδούν μαζί, είναι εκείνη που κάνει πιο αισιόδοξο και το πιο λυπηρό τραγούδι. «Νομίζω πως αυτό είναι ό,τι συμβαίνει και είναι πολύ φυσιολογικό, δεν αποφασίστηκε, έγινε απλά με αυτόν τον τρόπο.»

Από την άλλη πλευρά, ο Benny Andersson σχολίασε το ενδεχόμενο οι ABBA να ηχογραφήσουν καινούριο δίσκο.

«Το να κάνουμε άλλο ένα άλμπουμ είναι σαν να κάνουμε το “Mamma Mia 3”. Ποιο είναι το νόημα, εκτός εάν υπάρχει ένας καλός λόγος και καλό περιβάλλον; Είναι τόσο χαρούμενη εμπειρία, οπότε υπάρχει ένας λόγος για να το κάνουμε», τόνισε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist