Μουσική τέλος για τη Νίκι Μινάζ -Το άτακτο κορίτσι θέλει να κάνει οικογένεια

Written by on September 6, 2019

Την απόσυρσή της από την μουσική βιομηχανία ανακοίνωσε η Νίκι Μινάζ, λέγοντας πως θέλει να ξεκινήσει μια οικογένεια.

Η 36χρονη ράπερ δημοσίευσε ένα tweet το πρωί της Πέμπτης που έγραφε: «Αποφάσισα να συνταξιοδοτηθώ και να κάνω την δική μου οικογένεια. Το ξέρω πως θα χαρείτε παιδιά. Όσο για τους θαυμαστές μου, να συνεχίσετε να με ακούτε μέχρι τον θάνατό μου» συνοδεύοντάς το με emojis καρδιάς, μονόκερου και φιλιά.
Η Νίκι ΜΙνάζ με τον αγαπημένο της Κένεθ Πέτι
Η Νίκι ΜΙνάζ με τον αγαπημένο της Κένεθ Πέτι
Η Νίκι Μινάζ, που εκτός από την μουσική της έχει γίνει γνωστή για τις προκλητικές φωτογραφίες της (πόζαρε γυμνή για να ρίξει το Instagram), πήρε αυτή την ξαφνική – για τους θαυμαστές της – απόφαση προκειμένου να κάνει παιδιά με τον νέο της σύντροφο Κένεθ Πέτι. Μάλιστα, άλλαξε ακόμη και το επίθετό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από Μινάζ το έκανε «κυρία Πέτι», έχοντας προηγουμένως αποκαλύψει πως σχεδιάζει να παντρευτεί με τον σύντροφό της μέσα στις επόμενες 80 ημέρες.

«Έχω άλλες 80 ημέρες για να παντρευτώ»

Μιλώντας στα μέσα Αυγούστου, είχε δηλώσει: «Καταθέσαμε για άδεια γάμου αλλά έπρεπε να πάμε εμείς να την πάρουμε. Επειδή όμως ταξίδευα, όταν επέστρεψα, έπρεπε να την ανανεώσουμε και πάλι. Από εκείνη την ώρα, έχεις 90 ημέρες για να παντρευτείς. Αυτό συνέβη πριν από μία εβδομάδα, επομένως έχουμε άλλες 80 ημέρες. Έχω ακόμη πολύ δουλειά με το άλμπουμ μου και δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τώρα. Θα παντρευτούμε αργότερα»
Η Νίκι Μινάξ αγκαλιά με τον σύντροφό της

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα παντρευτώ πριν βγει το άλμπουμ μου. Προτού περάσουν οι 90 ημέρες, ναι, θα είμαι παντρεμένη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτό γιατί το μωρό μου με κάνει πολύ χαρούμενη».
Πηγή: iefimerida.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist