«Κουράστηκα να ντρέπομαι για το σώμα μου» -Η Ντέμι Λοβάτο ποστάρει την κυτταρίτιδά της σε 70 εκ. followers και αποθεώνεται

Written by on September 6, 2019

Η Ντέμι Λοβάτο δεν είχε ποτέ μια νορμάλ ζωή (αλλά τι στο καλό είναι θα μου πείτε το νορμάλ;)

Η 27χρονη τραγουδίστρια που έγινε διάσημη από την παιδική της κιόλας ηλικία με το Disney Channel, κατά το παρελθόν είχε πολλά προβλήματα. Εθισμός σε ουσίες, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές είναι κάποια από αυτά που την έχουν σημαδέψει. Έχοντας κάνει αρκετές επιτυχίες η τρουδίστρια, μουσικός, συνδέτις και ηθοποιός, είδε δίσκους της να γίνονται πλατινένοι και τους followers στα κοινωνικά δίκτυα να αυξάνονται κατακόρυφα. 

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν ένας από τους λόγους που αφέθηκε στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της ήταν. «Είναι κάτι για το οποίο πάντα ήθελα να μιλήσω… το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είχα κατάθλιψη. Έβγαινα σε μία σκηνή με 18.000 άτομα από κάτω και μετά πήγαινα μόνη σε ένα κρύο δωμάτιο ξενοδοχείου. Κατέρρεα και χρειαζόμουν κάτι να αναπαράγει το συναίσθημα της ευφορίας» έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η Ντέμι Λοβάτο. «Οι παραγωγοί με κερνούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ για να ξαναπάω και οι ιδιοκτήτες club το ίδιο για να με βλέπει ο κόσμος εκεί. Με ‘έγλειφαν’ και εγώ νόμιζα πως είναι φίλοι μου. Νόμιζα πως περνάω καλά. Η διασημότητα είναι επικίνδυνη. Κανείς δεν σου λέει ‘όχι’. Ίσως γι αυτό τόσοι και τόσοι πεθαίνουν από υπερβολικές δόσεις. Θα μπορούσε άνετα να μου έχει συμβεί» καταλήγει.

Ωστόσο σήμερα και έχοντας δώσει μεγάλες μάχες, η Ντέμι Λοβάτο αποφάσισε να μην κρύβεται, να είναι αληθινή και να αποδεχτεί τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με κυτταρίτιδα. Γράφοντας ένα μικρό μανιφέστο στο Instagram, η Λοβάτο μας καλεί να αποδεχτούμε το σώμα μας, να το αγαπήσουμε και να πορευτούμε μαζί του, γιατί, εν τέλει, αυτό έχουμε. 

Δείτε τη φωτογραφία και τι γράφει η τραγουδίστρια:

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι, χωρίς ρετούς. Και μαντέψτε τι, έχω κυτταρίτιδα!!!! Κουράστηκα τόοοσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου, να κάνω ρετούς (ναι οι άλλες φωτογραφίες μου με μπικίνι είναι με ρετούς -και ντρέπομαι που το έκανα γιατί είναι η αλήθεια)…ώστε οι άλλοι να πιστεύουν τι είναι όμορφο, αλλά δεν είμαι εγώ. Ορίστε τι θέλω! Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να έχει να κάνει με το τι είναι αυθεντικό και με το ποια είμαι, χωρίς να θέλω να γίνω μια άλλη. Οπότε ορίστε, εδώ είμαι εγώ… δεν ντρέπομαι… δεν φοβάμαι… και είμαι περήφανη για το σώμα μου που έχει περάσει τόσα και που συνεχίζει να με εκπλήσσει, ακόμη και όταν κάποια στιγμή γεννήσω. Νιώθω όμορφα που επιστρέφω στην τηλεόραση, ενώ δεν χρειάζεται να κάνω γυμναστική συνεχώς 14 ώρες την ημέρα, ή να στερώ από τον εαυτό μου μία κανονική τούρτα γενεθλίων, με το να σβήνω κεράκια σε μια φέτα καρπούζι με σαντιγί και αυτό επειδή φοβόμουν την πραγματική τούρτα και ήμουν δυστυχισμένη με τις άθλιες δίαιτες. Όπως και να έχει είμαι εδώ, σπάνια και αληθινή. Και με αγαπώ. Και πρέπει και εσείς να αγαπάτε τον εαυτό σας! Ελπίζω με αυτό τον τρόπο να εμπνεύσω κάποιον να εκτιμήσει το σώμα που έχει σήμερα», αναφέρει η Ντέμι Λοβάτο.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist