Θα συνεργαστούν Lady Gaga και Miley Cyrus;

Written by on July 3, 2018

Τα ονόματα της Lady Gaga και της Miley Cyrus συνυπάρχουν στο ίδιο σενάριο. Θα συνυπάρξουν και στο ίδιο τραγούδι;

Φήμες υποστηρίζουν ότι η Lady Gaga και η Miley Cyrus έχουν ετοιμάσει μαζί ένα τραγούδι.

Τα σενάρια προέκυψαν από το γεγονός ότι η Miley Cyrus εμφανίστηκε στα «Electric Lady Studios» της Νέας Υόρκης την ίδια ημέρα που βρισκόταν εκεί και η Lady Gaga.

Η «Mother Monster» δίνει συνεχώς το «παρών» στο φημισμένο στούντιο που έχτισε ο Jimmi Hendrix, καθώς εργάζεται εντατικά σε τρία διαφορετικά projects:

Το έκτο προσωπικό άλμπουμ της, το soundtrack του remake για την κινηματογραφική ταινία «A Star Is Born», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Bradley Cooper, αλλά και το δεύτερο κoινό δίσκο της με τον θρυλικό Tony Bennett.

Διάφορα σχόλια εκτιμούν ότι είναι πιθανόν να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο το soundtrack του «A Star Is Born» και να ακολουθήσει στις αρχές του 2019 ο συνεργατικός δίσκος με τον Tony Bennett. Για το διάδοχο του «Joanne» δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία.

Miley Cyrus - Malibu - The Voice final 2017 - Hit Channel

Πώς συνδέεται η Miley Cyrus με τη Lady Gaga;

Η 25χρονη τραγουδίστρια ηχογραφεί κι εκείνη το επόμενο προσωπικό άλμπουμ της, αφού ο κύκλος του «Younger Now» έκλεισε πρόωρα και άδοξα, έχοντας σημειώσει απογοητευτικά αποτελέσματα.

«Ηχογραφεί στο ίδιο στούντιο που χρησιμοποιεί η Lady Gaga», τονίζει το «US Weekly» για τη Miley Cyrus και ισχυρίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες παραμένει πάνω από το μικρόφωνο μέχρι τις 4:00 το πρωί.

Η Miley απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες ότι έχει βάλει πλώρη για τον καινούριο δίσκο της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω ούτε να το αρνηθώ».

Τα ονόματα της Lady Gaga και της Miley Cyrus εμπλέκονται στο ίδιο σενάριο επειδή συνεργάστηκαν επίσης με τον ίδιο παραγωγό, τον βραβευμένο με Grammy και επιτυχημένο Mark Ronson.

Ο 42χρονος Βρετανός ανέφερε ότι η Miley τον βοήθησε να γράψει ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, προσθέτοντας ότι «έρχεται σύντομα».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist