Η Zara Larsson κυκλοφορεί το άλμπουμ «Poster Girl (Summer Edition)» με έξι νέα τραγούδια!

Written by on May 27, 2021

Έξι νέα τραγούδια προσθέτει η Zara Larsson στο τελευταία άλμπουμ της.

Η Zara Larsson επανακυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της «Poster Girl» σε μια πολύ ξεχωριστή έκδοση που έχει τον τίτλο «Summer Edition».

Το «Poster Girl» έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams και έχει λάβει θετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε αρχικά από τις TEN και Epic Records / Sony Music στις αρχές του Μαρτίου.

Για να παρουσιάσει την πλήρη εικόνα του «Poster Girl», η Zara Larsson πρόσθεσε έξι νέα τραγούδια.

Σε αυτά περιλαμβάνονται το R&B και pop «Morning» και το νοσταλγικά δροσερό «Last Summer», καθώς και μια ακουστική έκδοση με πιάνο της επιτυχίας «I Need Love», σε μια συνεργασία με τις First Aid Kit.

Η Zara Larsson προσθέτει επίσης κινηματογραφική ενέργεια στις ορχηστρικές εκδόσεις του χρυσού single «Ruin My Life» και του «Never Forget You».

Στη συνέχεια συναντάμε το remix του Alok για το «Right Here». Ο DJ και μουσικός παραγωγός – φαινόμενο από τη Βραζιλία μεταφέρει το «Right Here» στα dancefloors με μια καταπληκτική παραγωγή που περιέχει μπάσο και συνθεσάιζερ.

Τα τραγούδια του άλμπουμ «Poster Girl» έχουν συγκεντρώσει 600 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify και έχουν πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η «Summer Edition» του «Poster Girl» κυκλοφορεί για να υπενθυμίσει ότι αυτό το καλοκαίρι είναι η εποχή της Zara Larsson.


Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist