Η Victoria Beckham σκέφτεται να επιστρέψει στις Spice Girls

Written by on August 6, 2019

Ανατρέπονται τα δεδομένα για την επιστροφή της Victoria Beckham στις Spice Girls.

Η Victoria Beckham απουσίαζε από τη φετινή επανασύνδεση των Spice Girls για μία σειρά περιορισμένων συναυλιών στο Ηνωμένων Βασίλειο και στην Ιρλανδία.

H Mel B εμφανίστηκε πρόσφατα στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «The Lateish Show with Mo Gilligan» και αποκάλυψε ότι η «Posh Spice» σκέφτεται να επιστρέψει στο γυναικείο συγκρότημα που άφησε εποχή.

«Είναι αρκετό αστείο. Η μητέρα μου ήταν στο καλοκαιρινό πάρτι της δικής της μητέρας και η Victoria ήταν εκεί», είπε η Mel B. «Για την ακρίβεια ανέφερε στη μητέρα μου ότι θα της άρεσε να εμφανιστεί στην 50ή επέτειο του “Glastonbury”.»

Το διάσημο βρετανικό φεστιβάλ θα γιορτάσει τη συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη διοργάνωσή του το 2020 και οι Spice Girls ίσως τοποθετηθούν επικεφαλής της εκδήλωσης,

«Δεν το λέω μόνο εγώ. Το είπε στη μητέρα μου», πρόσθεσε η Mel B. Ο παρουσιαστής Mo Gilligan εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας ότι «η Victoria είναι έτοιμη να επιστρέψει για το μεγάλο show!». «Το ελπίζω», σχολίασε η «Scary Spice».

Οι Mel B, Emma Bunton, Melanie C και Geri Halliwell πραγματοποίησαν 13 sold out συναυλίες από τις 24 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου σε πόλεις όπως το Δουβλίνο, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και το Μπρίστολ.

Η περιοδεία τους έληξε πανηγυρικά με τρεις συνεχόμενες συναυλίες στο κατάμεστο Στάδιο Wembley του Λονδίνου.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist