Η Taylor Swift συζητά με τον Paul McCartney

Written by on November 16, 2020

Η Taylor Swift επισκέφθηκε τον Paul McCartney στο Λονδίνο και έκανε μαζί του μια απολαυστική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

 

Ο Paul McCartney και η Taylor Swift φωτογραφίζονται μαζί και συνομιλούν για τη δημιουργία τραγουδιών, τους Beatles, την ιδιωτικότητα και πολλά άλλα θέματα, εγκαινιάζοντας μία νέα σειρά συζητήσεων μεταξύ καλλιτεχνών για το Rolling Stone.

Η Taylor Swift, που είναι μεγάλη θαυμάστρια του McCartney, αναφέρει ότι έχει προσπαθήσει να κρατήσει ιδιωτική τη σχέση της με τον ηθοποιό Joe Alwyn.

«Καθώς τον γνωρίζω και βρίσκομαι στη σχέση που είμαι τώρα, έχω πάρει σίγουρα αποφάσεις που έχουν κάνει τη ζωή μου να μοιάζει περισσότερο σαν μια πραγματική ζωή και λιγότερο σαν μια ιστορία που θα τη σχολιάζουν στα ταμπλόιντ», αποκαλύπτει.

«Είτε αποφασίζεις πού θα ζήσεις, με ποιον θα κάνεις παρέα, πότε να μην βγάλεις φωτογραφία – η ιδέα της ιδιωτικής ζωής μοιάζει τόσο περίεργη να προσπαθήσεις να την εξηγήσεις, αλλά πραγματικά απλώς προσπαθείς να βρεις κομμάτια κανονικότητας. Σε αυτό αναφέρεται το τραγούδι “Peace” (από το άλμπουμ «Folklore»). Θα ήταν αρκετό αν δεν μπορούσα ποτέ να επιτύχω πλήρως την κανονικότητα που και οι δύο λαχταρούμε; Η Stella (McCartney) μου λέει πάντα ότι είχε τη φυσιολογική παιδική ηλικία που μπορούσε να ελπίζει υπό αυτές τις συνθήκες», εξηγεί.

Ο Paul McCartney, πατέρας πέντε παιδιών, προσθέτει ότι μεγάλωσε τα παιδιά του «φυσιολογικά».

«Ναι, ήταν λίγο δύσκολο, αλλά δεν ήταν όπως είναι τώρα. Ξέρεις, ζούσαμε απλώς ενός είδος ημι-χίπικης ζωής, όπου αποσυρόμασταν από πολλά πράγματα. Τα παιδιά έκαναν όλα τα συνηθισμένα πράγματα και οι φίλοι τους από το σχολείο έρχονταν στο σπίτι και έκαναν πάρτι και ήταν απλά υπέροχο», λέει.

«Θυμάμαι ένα υπέροχο βράδυ που ήταν τα γενέθλια της Stella και έφερε ένα μάτσο παιδιά από το σχολείο. Και, ξέρεις, όλοι με αγνοούσαν. Συμβαίνει πολύ γρήγορα. Στην αρχή λένε: “Ω, ναι, είναι διάσημος” και μετά λένε… [χασμουρητά]. Μου αρέσει αυτό. Πηγαίνω στο άλλο δωμάτιο και ξαφνικά ακούω τη μουσική να συνεχίζεται. Και ένα από τα παιδιά, το όνομά του ήταν Luke, χόρευε break dance», εξιστορεί.

Ο PaulMcCartney μοιράζεται επίσης με την Taylor Swift μία από τις πιο αγαπημένες του ιστορίες από τους Beatles.

«Ήμασταν σε μια φοβερή, μεγάλη χιονοθύελλα, πηγαίνοντας από το Λονδίνο στο Λίβερπουλ, κάτι που πάντα κάναμε. Εργαζόμασταν στο Λονδίνο και μετά γυρνούσαμε πίσω με το βαν, μόνο οι τέσσερίς μας με τον ειδικό μας στη μουσική τεχνολογία, ο οποίος οδηγούσε. Και είχε αυτή τη χιονοθύελλα. Δεν μπορούσες να δεις το δρόμο. Σε ένα σημείο, (το βαν) γλίστρησε και έπεσε σε ένα ανάχωμα», θυμάται.

«Είπαμε “αχχχ” και γελάσαμε. Καταλήξαμε στο κάτω μέρος του βαν. Ευτυχώς δεν ανατράπηκε, όμως ήμασταν εκεί, και τότε είπαμε: “Πώς θα σηκωθούμε; Είμαστε σε ένα βαν. Χιονίζει και δεν υπάρχει τρόπος”», συνεχίζει.

«Όλοι στεκόμασταν σε ένα μικρό κύκλο και σκεφτόμασταν, τι θα κάνουμε; Και ένας από εμάς είπε, “λοιπόν, κάτι θα συμβεί”. Και σκέφτηκα ότι ήταν ακριβώς το καλύτερο. Το λατρεύω, αυτή είναι φιλοσοφία. Και συνέβη. Ανεβήκαμε κατά κάποιον τρόπο στην όχθη, κάναμε οτοστόπ και πείσαμε τον οδηγό φορτηγού να μας πάρει», περιγράφει ο Paul McCartney στην Taylor Swift.

«Κατά κάποιον τρόπο αυτή ήταν η καριέρα μας. Και υποθέτω ότι έτσι κατέληξα να είμαι μουσικός και τραγουδοποιός: “Κάτι θα συμβεί”. Είναι τόσο ηλίθιο που είναι εξαιρετικό. Είναι υπέροχο αν βρεθείς ποτέ σε μία τέτοια κρίση πανικού: “Ω, Θεέ μου”» ή “Αχ, τι θα κάνω;”», τονίζει.

Η Taylor Swift αποκαλύπτει στη συνέχεια ποιο στοιχεία από την προσωπικότητα του Paul McCartney θαυμάζει περισσότερο.

«Ένα πράγμα που θεωρώ πολύ φοβερό σε εσένα είναι ότι φαίνεται να χαίρεσαι, ό,τι και να γίνει. Φαίνεται να έχεις την πιο αγνή αίσθηση της χαράς όταν παίζεις ένα όργανο και δημιουργείς μουσική και αυτό είναι το καλύτερο, νομίζω», με τον McCartney να απαντά: «Λοιπόν, είμαστε τόσο τυχεροί, έτσι δεν είναι;»


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist