Η Taylor Swift σκεφτόταν να κυκλοφορήσει το «Folklore» και το «Evermore» το 2021

Written by on December 17, 2020

Η Taylor Swift εξέταζε το ενδεχόμενο να περιμένει την επιστροφή στην κανονικότητα πριν κυκλοφορήσει το «Folklore».

 

Η Taylor Swift παραδέχτηκε ότι σκεφτόταν λόγω της πανδημίας να κυκλοφορήσει τα αριστουργηματικά άλμπουμ «Folklore» και «Evermore» το 2021.

Η αστέρας της pop μοιράστηκε τις σκέψεις που είχε κάνει για τις δύο νέες δισκογραφικές δουλειές της στη συνέντευξη που έδωσε στον Zane Lowe με αφορμή τη βράβευσή της ως Τραγουδοποιός της Χρονιάς στα Apple Music Awards 2020.

Έχοντας αναφέρει στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζει το κάθε άλμπουμ της ως μια και μοναδική εποχή, η δημιουργία δύο δίσκων που συνδέονται μεταξύ τους ήταν μια μεγάλη αλλαγή των πρακτικών της.

Όπως τόνισε, η Taylor Swift επεξεργαζόταν το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το «Folklore» και το «Evermore» το 2021, όταν θα υπήρχε στον κόσμο μεγαλύτερη αίσθηση κανονικότητας.

«Αυτό είναι ένα από αυτά τα πράγματα όπου έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να πετάξω όποιο εγχειρίδιο με κανόνες είχα», είπε στον Zane Lowe.

«Σε καιρούς όπως αυτούς, όπου όλα είναι αβέβαια και όλα αλλάζουν στον κόσμο σου, υποθέτω ότι το έλαβα σαν ευκαιρία να αποδεχτώ το γεγονός ότι ακόμα κι αν νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο σε κανονικές στιγμές, αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Αν δημιουργείτε πράγματα, κυκλοφορήστε τα αν οι άνθρωποι χρειάζονται μουσική», συνέχισε.

«Υπήρχε μια στιγμή στην αρχή της διαδικασίας όπου σκεφτόμουν: “Θα περιμένω μέχρι τον Ιανουάριο, όταν τα πράγματα θα φαίνονται πιο φυσιολογικά, τότε θα κυκλοφορήσω το «Foklore»” και τότε ο παλιός εγκέφαλός μου ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μπορώ να το ελέγξω αυτό», περιέγραψε.

Taylor Swift - betty (Live from the 2020 Academy of Country Music Awards)

Η Taylor Swift εξομολογήθηκε επίσης ότι, όπως πολλοί καλλιτέχνες, ένιωσε την πίεση να πρέπει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ που θα είναι καλύτερο από την προηγούμενη δουλειά της.

«Αυτό που σου συμβαίνει καθώς η καριέρα σου χτίζεται είναι ότι εάν έχεις επιτύχει κάτι στο παρελθόν, ξαφνικά περιμένουν να πετύχεις αυτό το πράγμα συν ένα άλλο νέο πράγμα και ένα ακόμα…», είπε.

«Ένιωθα κατά καιρούς – όταν ένιωθα πολλή πίεση – σαν να έκανα κούρσα μετ’ εμποδίων και έτσι δεν θα έπρεπε να νιώθεις έτσι όταν δημιουργείς», επισήμανε η Taylor Swift.

;

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist