Η Priscilla Presley θέλει να την υποδυθεί η Lana Del Rey

Written by on July 30, 2019

Την προτίμησή της στη Lana Del Rey δείχνει η Priscilla Presley.

Η ραγδαία άνοδος και το τραγικό τέλος του Elvis Presley μεταφέρθηκαν πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη και η ιστορία του θα αποτελέσει το θέμα νέας βιογραφικής ταινίας σε σκηνοθεσία Baz Luhrmann.

Μετά την πρόσφατη είδηση ότι ο Austin Butler επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον Elvis Presley και ο Tom Hanks αναμένεται να είναι ο μάνατζερ Tom Parker, η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος «βασιλιά του rock & roll» διατύπωσε την άποψή της για την καλλιτέχνη που θέλει να την ενσαρκώσει στην ταινία.

Η Priscilla Presley απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του «Blast» ποια θα ήθελε να την υποδυθεί στην επερχόμενη ταινία μετά τις αναφορές ότι οι τραγουδίστριες Ariana Grande και Lana Del Rey είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν το ρόλο, έδειξε την προτίμησή της στη δεύτερη.

«Μου αρέσει η Lana», είπε η Priscilla Presley δίνοντας τη συγκατάθεσή της στην τραγουδίστρια.

Lana Del Rey - Elvis Presley - Hit Channel

Σύμφωνα με το «Radar Online», η Lana Del Rey θα ήθελε πολύ να υποδυθεί την Priscilla Presley. «Αισθάνεται ότι είναι γεννημένη για τον ρόλο», ανέφερε πηγή.

Τη βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley θα σκηνοθετήσει ο Baz Luhrmann, ο οποίος θα υπογράφει επίσης το σενάριο και θα είναι παραγωγός.

Η ταινία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Presley, ειδικά στην «περίπλοκη σχέση πάνω από 20 χρόνων» του τραγουδιστή και του μάνατζέρ του, του απόστρατου συνταγματάρχη Tom Parker που θα υποδυθεί ο Tom Hanks.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός και ο Αυστραλός σκηνοθέτης έχουν συνεργαστεί ξανά. Ο Baz Luhrmann συμπεριέλαβε το τραγούδι της «Young & Beautiful» στο soundtrack της ταινίας του «The Great Gatsby» (Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ).


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist