Η Olivia Rodrigo μιλά για την ξαφνική επιτυχία του «Drivers License»: «Είναι αρκετά παράξενο»

Written by on January 27, 2021

Πώς νιώθει η Olivia Rodrigo για την παγκόσμια επιτυχία που σημειώνει με το «Drivers License»;

 

Μέσα σε μια νύχτα, το «Drivers License» της Olivia Rodrigo έγινε μια από τις μεγαλύτερες pop επιτυχίες στον πλανήτη.

Η πρωταγωνίστρια του «The High School Musical: The Musical: The Series», η οποία γυρίζει αυτή την περίοδο τη δεύτερη σεζόν του σειρά, λέει στη «Vogue» ότι η τεράστια απήχηση που έχει το πρώτο τραγούδι της είναι για εκείνη κάτι «απροσδόκητο» και «σουρεαλιστικό».

«Είναι αρκετά παράξενο γιατί ολόκληρη η ζωή μου άλλαξε σε μια εβδομάδα και επίσης τίποτα δεν άλλαξε καθόλου», λέει η 17χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

«Κάθε μέρα είμαι στο σπίτι μου, κάνω τα μαθήματά μου, αλλά οι άνθρωποι που θαύμαζα από τότε που ήμουν 10, επικοινωνούν μαζί μου και λένε ότι αγαπούν τη μουσική μου. Είναι ένα παράξενο είδος παράδοξου», εξηγεί.

Η Olivia Rodrigo δέχτηκε εύσημα από το είδωλό της Taylor Swift και δώρα από τη Halsey, όμως λέει στη «Vogue» ότι υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί.

«Αγαπάω τη Lorde. Είναι η καλύτερη στιχουργός της γενιάς μας, είναι απίστευτη», σχολιάζει. «Αγαπάω και τη Gwen Stefani, ακούω πολλά πράγματα. Το “Return of Saturn” των No Doubt είναι τόσο καλό, αποτυπώνει πώς είναι να είσαι μια νεαρή γυναίκα που μεγαλώνει, περνάει δύσκολες σχέσεις και αναρωτιέται αν είναι αρκετά καλή», εξηγεί.

Η Olivia Rodrigo έχει αποτυπώσει παρόμοια συναισθήματα με το δικό της τραγούδι, με το οποίο έχουν ταυτιστεί όλοι, από εφήβους μέχρι ενήλικες.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist