Η Nicki Minaj συναντά τον Sada Baby στο «Whole Lotta Choppas»

Written by on October 26, 2020

Με τον ράπερ Sada Baby ενώνει δυνάμεις η Nicki Minaj.

 

Η Nicki Minaj προσθέτει άλλο ένα τραγούδι στη λίστα των συνεργασιών που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή χρονιά.

Αυτή τη φορά η «βασίλισσα της hip-hop» συμμετέχει σε μία νέα εκδοχή για το τραγούδι «Whole Lotta Choppas» του Sada Baby.

Ο ράπερ από το Ντιτρόιτ κυκλοφόρησε την πρωτότυπη εκδοχή του «Whole Lotta Choppas» κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Αυγούστου, με το τραγούδι να στέκεται αφορμή για την έναρξη μιας νέας χορευτικής μανίας στην πλατφόρμα του TikTok.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Whole Lotta Choppas» χρησιμοποιεί αποσπάσματα από το dance anthem «Whoomp! (There It Is)» των Tag Team που κυκλοφόρησε το 1993 και ονομάστηκε από το VH1 ως ένα από τα 100 καλύτερα one-hit wonders.

Το remix του «Whole Lotta Choppas» αποτελεί για τη Nicki Minaj την πρώτη κυκλοφορία της μετά τη γέννηση του γιου της, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα δίνει συνέχεια στις συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει κατά μήκος του 2020.

Η ράπερ έχει εμφανιστεί φέτος στο «Nice To Meet Ya» της Meghan Trainor, στο No. 1 remix για το «Say So» της Doja Cat, στο «Move Ya Hips» του A$AP Ferg, στο «Expensive» του Ty Dolla $ign, στο «Oh My Gawd» του Mr Eazi και των Major Lazer, καθώς και στο επίσης No. 1 «TROLLZ» του 6ix9ine.

Το τελευταίο προσωπικό τραγούδι της Nicki Minaj ήταν το «Yikes», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist