Η Nicki Minaj κατηγορεί το Spotify για σαμποτάζ

Written by on August 22, 2018

Κατηγορίες για σαμποτάζ επιρρίπτει η Nicki Minaj στο Spotify και η εταιρεία δίνει τη δική της απάντηση στους ισχυρισμούς.

Η Nicki Minaj συνέχισε να εξαπολύει πυρά. Μετά τον Travis Scott, από τον οποίον έχασε στη μάχη για την πρώτη θέση, έστρεψε τις κατηγορίες της προς το Spotify.

Η 35χρονη έγραψε στο Twitter ότι η δημοφιλή πλατφόρμα streaming δεν προώθησε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Queen», επειδή έπρεπε να της «δώσει ένα μάθημα» για το γεγονός ότι μετέδωσε τα τραγούδια του δίσκου στο Apple Μusic πριν κυκλοφορήσουν.

Η Nicki Minaj έχει αποκτήσει τη δική της εκπομπή στο διαδικτυακό μουσικό σταθμό του Apple Music, η οποία ονομάζεται «Queen Radio».

«Η μουσική μου βγήκε στην Apple και έτσι τη μετέδωσα. Υπέθεσα ότι την ίδια ώρα ήταν στο Spotify και στο Tidal», εξήγησε η ράπερ. «Το Spotify είπε ότι η Apple έγραψε στο Twitter πως το “Queen” είχε βγει και επομένως, έπρεπε να μου δώσουν ένα μάθημα», πρόσθεσε.

Η Nicki Minaj άφησε επίσης αιχμές για την έντονη έως και υπερβολική προώθηση που έκανε το Spotify για το νέο άλμπουμ «Scorpion» του Drake, φτάνοντας τους συνδρομητές του σε σημείο να ζητήσουν αποζημίωση.

«Το Spotify έβαλε το πρόσωπο του Drake σε κάθε playlist, αλλά μου μου είπαν ότι έπρεπε να μου δώσουν ένα μάθημα επειδή έπαιξα τη μουσική μου στο “Queen Radio” δέκα λεπτά νωρίτερα», τόνισε.

Όπως επισήμανε, αυτό συνέβη παρόλο που «μοιράζουν τη μουσική μου δωρεάν εδώ και χρόνια και είμαι μία από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του Spotify όλων των εποχών».

Το Spotify απάντησε στις κατηγορίες της Nicki Minaj και ισχυρίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε σαμποτάζ στο «Queen».

«Το Spotify υποστήριξε τη Nicki Minaj με διαφημιστική πινακίδα στην Times Square (στη Νέα Υόρκη), τη φιλοξένησε στις μεγαλύτερες playlists, στις “Νέες Κυκλοφορίες της Παρασκευής” και στην ενότητα των νέων μουσικών κυκλοφοριών», σχολίασε η εταιρεία σε μία δήλωση που απέστειλε στο «Variety».

«Το τραγούδι της “Bed” (με την Ariana Grande) πραγματικά αντίκρισε άνοδο, βασιζόμενο στις προωθήσεις», πληροφόρησε το Spotify.

«Στην εταιρεία συνεχίζουμε να είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της Nicki», κατέληξε η υπηρεσία streaming.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist