Η Miley Cyrus ετοιμάζει άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών των Metallica

Written by on October 26, 2020

Ένα μοναδικό αφιέρωμα ετοιμάζει η Miley Cyrus.

 

Η Miley Cyrus θέλει να εξερευνήσει βαθύτερα τις επιρροές που έχει από τους Metallica.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δοκιμαστεί σχεδόν σε κάθε είδος μουσικής, από την pop μέχρι την country και τη hip-hop και με το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει θέλει να συνεχίσει να κινείται στο ίδιο μοτίβο και να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές της.

«Ετοιμάζουμε ένα άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών των Metallica και είμαι δουλεύοντας σε αυτό», είπε η Miley Cyrus σε συζήτηση που έκανε με τον σχεδιαστή μόδας Rick Owens για λογαριασμό του «Interview Magazine».

«Είμαστε τόσο τυχεροί που μπορούμε να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την τέχνη μας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας… Στην αρχική έμοιαζε να μη μου δίνει καθόλου έμπνευση και τώρα έχω πάρει φωτιά τελείως», συνέχισε.

Η Miley Cyrus αποκάλυψε επίσης ποιος είναι ο θρυλικός rocker που μελετά σχολαστικά σχετικά με τη γλώσσα του σώματός του στη σκηνή.

«Ο κόσμος με ρωτά ποιον έχω μελετήσει για τη κίνησή μου πάνω στη σκηνή και πάντα λέω τον Iggy Pop», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια.

Η Miley Cyrus τόνισε επίσης στον Rick Owens ότι αυτή τη στιγμή έχει «μια υγιή και σέξι σχέση με την απερισκεψία».

«Μπορώ να πω ναι σε οτιδήποτε. Θα χρειαζόταν κάτι πολύ τρελό να πω όχι», συνέχισε και σημείωσε ότι η εμφάνισή της με τον Wayne Coyne των Flaming Lips στα Billboard Music Awards του 2014 «πραγματικά μου άνοιξε αυτήν την πόρτα, γιατί έκανα την περιοδεία του “Bangers” εκείνη την περίοδο και ταξίδευα στον κόσμο».

«Τα επίπεδα πραγμάτωσης και κατάθλιψης είναι τόσο ψηλά, γιατί έχεις τις δύο ώρες όπου είσαι εντελώς μαγεμένος και φτάνεις στο έπακρο των δυνατοτήτων σου και, στη συνέχεια, όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή, είναι τόσο δύσκολο. Ο Wayne Coyne και η ψυχεδελική μουσική του άλλαξαν τα πάντα για μένα», περιέγραψε η Miley Cyrus.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist