Έρχεται η ώρα για τη δισκογραφική επάνοδο της Miley Cyrus;

Η Miley Cyrus διέγραψε όλες τις δημοσιεύσεις από το προφίλ της στο Instagram, δημιουργώντας απορίες σχετικά με τις προθέσεις της αλλά και υποσχέσεις για άμεσες εξελίξεις.

Είναι μία κίνηση που συνηθίζουν πια να κάνουν πολύ διάσημοι καλλιτέχνες, όταν θέλουν να υποδείξουν ότι ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο στην καριέρα τους. Η ενέργεια αυτή έγινε δημοφιλής από την Taylor Swift, που τονΑύγουστο του 2017 αφαίρεσε κάθε ίχνος από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ από τα βήματά της ακολούθησαν κι άλλα ονόματα, μεταξύ αυτών και ο Zayn.

Tην Παρασκευή 13 Ιουλίου, στη λίστα αυτή προστέθηκε η Miley Cyrus, χωρίς να έχει δώσει προς το παρόν καμία εξήγηση γιατί διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της από το Instagram.

Επίσης άλλαξε τις φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου που είχε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έβαλε στη θέση τους ένα μαύρο φόντο.

Miley Cyrus - Instagram account - Hit Channel

Παρότι η Miley Cyrus δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι ετοιμάζει καινούριο υλικό, διάφορα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο άλμπουμ της.

Ειδικότερα, η 25χρονη pop star εργάζεται στο ίδιο sστούντιο που χρησιμοποιεί αυτή την περίοδο η Lady Gaga, τα περίφημα Electric Lady Studios που έχτισε ο Jimmi Hendrix.

Σε μία φωτογραφία με τη Miley Cyrus που κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο Instagram πριν δύο εβδομάδες, ο επιτυχημένος παραγωγός Mark Ronson ανέφερε ότι έγραψε με τη Miley «ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια του», το οποίο «έρχεται σύντομα».

Το γεγονός όμως ότι συνεργάζεται επίσης με τη Lady Gaga, πυροδότησε τις φήμες για μία ενδεχόμενη δισκογραφική σύμπραξη των δύο γυναικών.

Το τελευταίο άλμπουμ της Miley Cyrus ήταν το «Younger Now» και κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2017 χωρίς να καταγράψει την προσδοκώμενη πορεία, παρά τη ριζική μεταμόρφωση της τραγουδίστριας τόσο σε επίπεδο ήχου (με acoustic και country προσανατολισμό) όσο και σε συμπεριφοράς.

Το αποτέλεσμα ήταν το «Younger Now» να γνωρίσει πρόωρο και άδοξο τέλος.