Η Miley Cyrus είναι μία καλοκαιρινή οπτασία στο video του «Jaded»

Written by on May 20, 2023

Με ένα πανέμορφο καλοκαιρινό όνειρο μοιάζει το music video της Miley Cyrus για το «Jaded».

Η Miley Cyrus κυκλοφορεί το music video για το τραγούδι «Jaded» από το πρόσφατο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation».

Παρόλο που το «Jaded» αναφέρεται σε έναν επώδυνο και πολύπλοκο χωρισμό, το music video που το συνοδεύει είναι ένα πανέμορφο καλοκαιρινό όνειρο.

Το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Jacob Bixenman και κυκλοφόρησε την Τρίτη 16 Μαΐου, εναλλάσσεται ανάμεσα σε πλάνα της Miley Cyrus μπροστά σε ειδυλλιακά σκηνικά με λευκά σεντόνια, φοίνικες, τον απαλό γαλάζιο ουρανό και μία πισίνα, καθώς τραγουδάει το surf rock τραγούδι με τον άνεμο να φυσάει στα ηλιοκαμένα μαλλιά της.

«Και είναι κρίμα που τελείωσε έτσι», τραγουδά η Miley Cyrus με χαμόγελο, φορώντας ένα γυαλιστερό χρυσό μαγιό και γυαλιά ηλίου. «Ράγισες την ίδια σου την καρδιά, αλλά ποτέ δεν θα το έλεγες αυτό / Πήγαμε στην κόλαση, αλλά δεν γυρίσαμε ποτέ πίσω».

Η Miley Cyrus έδωσε στους θαυμαστές της μόλις 24 ώρες για να προετοιμαστούν για το music video του «Jaded», ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του μόλις τη Δευτέρα.

Η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης μία γεύση λίγων δευτερολέπτων, δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από το video στο οποίο πόζαρε topless πάνω σε ένα λευκό κρεβάτι και κοιτούσε ονειρικά την κάμερα, πριν πέσει μαύρο στην οθόνη.

Εν αγνοία των θαυμαστών της εκείνη τη στιγμή, η Miley Cyrus είχε προαναγγείλει το music video λίγες ημέρες νωρίτερα, δημοσιεύοντας το Σάββατο 13 Μαΐου τρεις φωτογραφίες στις οποίες βρισκόταν με τα ίδια ρούχα στο ίδιο κρεβάτι που εμφανίστηκε στο teaser του «Jaded».

Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε προσθέσει ένα κομμάτι από τους στίχους του τραγουδιού: «Είσαι μόνος τώρα και αυτό το μισώ».

Το «Jaded» αφηγείται μία ιστορία για τις τύψεις και τις χαμένες ευκαιρίες σε μία αποτυχημένη σχέση.

Η Miley Cyrus φαίνεται να παραδέχεται ότι δεν μίλησε ποτέ για όσα ήταν λάθος, αλλά τώρα που είχε χρόνο να σκεφτεί, νιώθει να τη βαραίνει το βάρος όσων δεν ειπώθηκαν.

Όσον αφορά την παραγωγή, το «Jaded» διαθέτει ένα απαλό pop punk beat με ένα θελκτικό ρεφρέν που έρχεται σε αντίθεση με τους μελαγχολικούς στίχους του τραγουδιού, ενώ οι λεπτές ορχηστρικές πινελιές δημιουργούν μία πλούσια ηχητική υφή.

Οι στίχοι του «Jaded» συνοδεύονται από έναν πιο αργό και εσωστρεφή ρυθμό, ενώ το ρεφρέν έχει μία πιο αισιόδοξη ενέργεια. Η ερμηνεία της Miley Cyrus είναι συναισθηματική και ειλικρινής, επιτείνοντας το συναισθηματικό βάρος των στίχων.

Η Miley Cyrus είχε πάντα το ταλέντο να γράφει βαθιά συναισθηματικούς στίχους με τους οποίους ταυτίζονται οι θαυμαστές της και το «Jaded,» είναι μία δυνατή προσθήκη στη δισκογραφία της.

Το «Faded» θυμίζει μερικές από τις προηγούμενες μπαλάντες όπως το «Wrecking Ball» και το «The Climb,» οι οποίες χρησιμοποιούν ομοίως δυνατές ερμηνείες και συναισθηματικούς στίχους για να εξερευνήσουν περίπλοκα συναισθήματα.

Το «Jaded» είναι το τρίτο single από το άλμπουμ «Endless Summer Vacation» της Miley Cyrus που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.


πηγή: hit channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist