Η Marina παρουσιάζει το EP «Love + Fear Acoustic»

Written by on September 18, 2019

Ένα EP με ξεχωριστές acoustic εκδοχές τραγουδιών από το νέο άλμπουμ της Marina.

Η Marina παρουσιάζει το EP «Love + Fear Acoustic», το οποίο περιέχει πέντε αποκλειστικές acoustic ηχογραφήσεις τραγουδιών που συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ της «LOVE + FEAR».

Στο EP συναντάμε δυναμικές εκδοχές των τραγουδιών «True», «Superstar», «Karma», «No More Suckers» και του «Orange Trees», του οποίου η πρωτότυπη έκδοση συνοδεύτηκε από ένα άκρως καλοκαιρινό music video.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του EP αποκαλύπτεται ένα ολοκαίνουργιο music video για την acoustic ηχογράφηση του τραγουδιού «Superstar».

Το «LOVE + FEAR» είναι το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της Marina, την οποία γνωρίσαμε με το καλλιτεχνικό όνομα Marina and the Diamonds.

Ο δίσκος αποτελείται από δύο ξεχωριστές συλλογές οκτώ τραγουδιών, το «Love» και το «Fear», που σχηματίζουν μαζί ένα ενιαίο σύνολο.

Μετά την επιτυχημένη έναρξη του «Love + Fear Tour» την άνοιξη στη Μεγάλη Βρετανία, η Marina ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα τις συναυλίες της στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Τον Οκτώβριο θα ακολουθήσει το ευρωπαϊκό και τελευταίο σκέλος της περιοδείας, το οποίο θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία της Marina στη χώρα καταγωγής της, την Ελλάδα. Η πολυαναμενόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στο «Piraeus 117 Academy».

Το EP «Love + Fear Acoustic» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τις Neon Gold και Atlantic Records / Warner Music.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist