Η Madonna γίνεται αιτία πολιτικής αντιπαράθεσης στη Λισαβόνα

Written by on July 5, 2018

Η Μadonna βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης στη Λισαβόνα, την πόλη όπου διαμένει πλέον.

Ένα μισθωτήριο συμβόλαιο μεταξύ της σοσιαλιστικής δημαρχίας της Λισαβόνας και της Αμερικανίδας ντίβας Madonna προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ωθώντας τον δήμο να δώσει εξηγήσεις.

Το συμβόλαιο αφορά την ενοικίαση οικοπέδου, όπου η τραγουδίστρια θα μπορεί να σταθμεύει τα αυτοκίνητά της κοντά στο σπίτι της στη Λισαβόνα.

Η αντιπαράθεση άρχισε από ένα άρθρο της εβδομαδιαίας πορτογαλικής εφημερίδας «Expresso» που έγραψε το σαββατοκύριακο ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο μεταξύ της ντίβας της pop και της δημαρχίας της Λισαβόνας.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την ενοικίαση ενός οικοπέδου όπου θα μπορούν να σταθμεύουν έως 15 οχήματα της Madonna, μερικά μέτρα από την κατοικία της που είναι στις όχθες του Τάγου.

Madonna - Hit Channel

Η αποκάλυψη προκάλεσε την αγανάκτηση πολλών πορτογαλικών πολιτικών κομμάτων, τα οποία θεώρησαν ότι η Madonna έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης.

Το Αριστερό Μπλοκ, σύμμαχος των σοσιαλιστών στους κόλπους της πορτογαλικής κυβέρνησης, κάλεσε να διευθετηθεί το θέμα της στάθμευσης «με υπευθυνότητα» δεδομένων των δυσκολιών στο πάρκινγκ που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Λισαβόνας.

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (PSD), το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, ζήτησε να μάθει τον «λόγο για τον οποίο ο δήμαρχος επέτρεψε να γίνει μια τέτοια εξαίρεση».

Το επίσης κεντρώο Λαϊκό Κόμμα (CDS) άσκησε τη μεγαλύτερη κριτική στον δήμαρχο της Λισαβόνας, Fernando Medina , τον οποίο κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί την πολιτιστική κληρονομιά προς όφελός του», πριν θυμίσει ότι «η πόλη της Λισαβόνας δεν ανήκει στον Fernando Medina».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist