Η Lauren Jauregui συναντά τον Rauw Alejandro στο remix του «Lento»

Written by on December 17, 2020

Η Lauren Jauregui εντείνει το στοιχείο του αισθησιασμού στο «Lento».

 

Η Lauren Jauregui ενώνει τις δυνάμεις της με τον Rauw Alejandro σε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού της «Lento» που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Το «Lento» είναι ένας φόρος τιμής στις ρίζες της Lauren Jauregui, η οποία έχει γεννηθεί στο Μαϊάμι της Φλόριντα από Κουβανούς γονείς. Στο κλίμα αυτό οι στίχοι του τραγουδιού είναι γραμμένοι και στις δύο μητρικές γλώσσες της, τα ισπανικά και τα αγγλικά.

«Ελπίζω ότι χορεύοντας το τραγούδι θα βοηθήσετε το πνεύμα σας να νιώσει χαρά, καθώς περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και συνεχίζετε να καλλιεργείτε την αγάπη ενάντια στον φόβο και την αβεβαιότητα», είχε δηλώσει η 24χρονη τραγουδίστρια τη στιγμή της κυκλοφορίας του «Lento».

Την παραγωγή του mid-tempo «Lento» έχει υπογράψει ο Tainy, ο βραβευμένος με δύο Grammy παραγωγός που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες των μεγαλύτερων ονομάτων της λάτιν μουσικής σκηνής (J Balvin, Bad Bunny).

Στο φινάλε του 2020, η Lauren Jauregui εντείνει το στοιχείο του αισθησιασμού στο «Lento» με ένα καινούργιο remix στο οποίο συναντά τον τραγουδιστή / ράπερ Rauw Alejandro, τον εκπρόσωπο της νέας γενιάς των Πορτορικανών urban καλλιτεχνών.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Lento» κυκλοφόρησε από τις Syco Music και Columbia Records / Sony Music τον προηγούμενο Μάρτιο, ενώ ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο, το πρώην μέλος των Fifth Harmony μοιράστηκε ένα ακόμη single, το «50ft».

Από την άλλη πλευρά, ο Rauw Alejandro κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της Sony Music Latin το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, το οποίο έχει τον τίτλο «‎Afrodisíaco» και περιέχει συνεργασίες με πλήθος επιτυχημένων λάτιν καλλιτεχνών.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist