Η Lana Del Rey προμηνύει τα νέα τραγούδια «Fuck It I Love You» και «The Greatest»

Written by on July 29, 2019

Παρασκηνιακές εικόνες από τα γυρίσματα για το νέο video clip της μοιράστηκε η Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey ετοίμασε ένα διπλό video clip για δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια συναυλίας της ότι η νέα δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «Norman Fucking Rockwell» πρόκειται να κυκλοφορήσει «τον επόμενο μήνα», ήτοι τον Αύγουστο.

Μολονότι δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, η Lana Del Rey γύρισε ένα κοινό βίντεο για δύο τραγούδια που έχουν αντίστοιχα τους τίτλους «Fuck It I Love You» και «The Greatest».

Στο διπλό music video συμμετείχε ο bodybuilder και ηθοποιός Brad Swanick, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Rich Lee, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Lana Del Rey στα video clip των τραγουδιών «White Mustang», «Lust For Life» και «Love».

Η 34χρονη Αμερικανίδα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο παρασκηνιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. «Νομίζω ότι πρόκειται να αγαπήσετε το διπλό βίντεο που δημιούργησα για δύο τραγούδια του νέου δίσκου», έγραψε στη λεζάντα.

Εκτός από το καινούργιο άλμπουμ της «Norman Fucking Rockwell», η Lana Del Rey έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή της πρώτης της ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Violet Bent Backwards Over The Grass», η οποία αναμένεται να εκδοθεί από την ίδια εντός του 2019.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist