Η Lady Gaga ανακοινώνει το νέο single «Stupid Love»

Written by on February 26, 2020

Ευχάριστα νέα για όλα τα Little Monsters.

Η Lady Gaga ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επάνοδό της στη δισκογραφία με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Το ίνδαλμα της pop επιβεβαιώνει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που μετέδιδαν ότι το νέο τραγούδι της θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο.

Όπως αποκάλυψε η Lady Gaga με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα, το νέο της single τιτλοφορείται «Stupid Love» και αποτελεί το lead single του έκτου προσωπικού δίσκου της.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία από μία διαφημιστική πινακίδα που αναρτήθηκε σε δρόμο του Χόλιγουντ για την προώθηση του «Stupid Love».

Στην πινακίδα αναγράφεται επίσης η λέξη «Chromatica», για την οποία διάφοροι χρήστες των social media έχουν ήδη υποθέσει ότι ίσως σχετίζεται με το νέο άλμπουμ της Lady Gaga.

Αν και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι, αξίζει να αναφερθεί ότι ένα demo του «Stupid Love» είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο τον περασμένο μήνα.

Το «Stupid Love» φαίνεται πως κινείται σε electro-pop ρυθμούς που παραπέμπουν στο περίφημο άλμπουμ «Born This Way» (2011) της pop star.

Την προηγούμενη χρονιά η Lady Gaga συνάντησε στο στούντιο παραγωγούς όπως οι BloodPop, Boys Noize, SOPHIE, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ανάμειξη κάποιου από τα συγκεκριμένα ονόματα στο επερχόμενο «Stupid Love».

Η Lady Gaga είχε αποκαλύψει τον τίτλο του νέου τραγουδιού της πριν μερικούς μήνες, χωρίς να τον αντιληφθούν οι περισσότεροι.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο η 33χρονη είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία μίας κολοκύθας που σκάλιζε με αφορμή το Halloween, ενώ δίπλα της βρισκόταν ένα iPod που έπαιζε ένα τραγούδι με τίτλο «Stupid Love».

Το νέο single της Lady Gaga με τίτλο «Stupid Love» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Interscope Records / Universal Music την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist