Η Lady Gaga ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Dawn of Chromatica: The Remix Album»

Written by on September 3, 2021

Το άλμπουμ θα περιέχει remixes των τραγουδιών του «Chromatica».

Η Lady Gaga ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Dawn of Chromatica: The Remix Album».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, το οποίο θα περιέχει remixes των τραγουδιών της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της Lady Gaga, «Chromatica» (2020), θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music στις 3 Σεπτεμβρίου.

Την παραγωγή του «Dawn of Chromatica: The Remix Album» έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου ο BloodPop, τακτικός συνεργάτης της τραγουδίστριας.

Το άλμπουμ ανοίγει με το remix του LSDXOXO για το «Alice» και περιλαμβάνεται επίσης ένα remix με την Arca για τη βραβευμένη με Grammy συνεργασία της Lady Gaga με την Ariana Grande στο «Rain On Me», μια νέα εκδοχή του «Free Woman» με τη συμμετοχή της Rina Sawayama και του Clarence Clarity, ένα remix για το «Fun Tonight» με την Pabllo Vittar, καθώς μία νέα εκδοχή του «911» με τη συνδρομή της Charli XCX.

Η συνεργασία της Lady Gaga με το γυναικείο K-pop συγκρότημα των BLACKPINK στο τραγούδι «Sour Candy» διασκευάζεται από τη Shygirl και τον Mura Masa, το Dorian Electra συμμετέχει στο «Replay», ενώ το «Babylon» αποκτά δύο νέες εκδοχές από τους Bree Runway & Jimmy Edgar και από το «Haus Labs», την εταιρεία καλλυντικών της Lady Gaga.

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι το άλμπουμ με τα remixes ήταν καθ’ οδόν πριν από δύο εβδομάδες, υποσχόμενη ότι είναι «φωτιά».

Το «Chromatica», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020, περιείχε singles όπως το «Stupid Love», τη συνεργασία με την Ariana Grande στο «Rain On Me», το «911» και το «Free Woman» και προτάθηκε για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Pop Ερμηνευτικού Άλμπουμ.

Εν τω μεταξύ, την 1η Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο συνεργατικό άλμπουμ της Lady Gaga με τον θρύλο της jazz μουσικής Tony Bennett, το οποίο θα φέρει τον τίτλο «Love For Sale».

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist