Η Lady Gaga έφερε χαμόγελα με την ερμηνεία της για το «One World: Together At Home»

Written by on April 25, 2020

Χαμόγελα έφερε η ερμηνεία της Lady Gaga.

Η Lady Gaga ήταν ο καλλιτέχνης που άνοιξε το κεντρικό μέρος του προγράμματος στη μεγάλη διαδικτυακή και τηλεοπτική συναυλία «One World: Together At Home» που συντόνισε η ίδια.

Η αστέρας της pop ερμήνευσε το κλασικό τραγούδι «Smile» του Charlie Chaplin (1936) που έγινε ευρέως γνωστό με την ερμηνεία του Nat King Cole (1954).

Η Lady Gaga έφερε το χαμόγελο στα χείλη μας και μας υπενθύμισε ότι υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες σε αυτό τον δύσκολο καιρό.

«Ενδιαφέρομαι τόσο πολύ για όλους τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας που βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για μας αυτή τη στιγμή», είπε πριν τραγουδήσει.

«Τους σκέφτομαι κάθε μέρα προσεύχομαι για αυτούς κάθε ημέρα και σκέφτομαι επίσης σε όλους εσάς που είστε στο σπίτι και αναρωτιέστε πότε θα αλλάξει όλο αυτό», συνέχισε.

«Αυτό που θα ήθελα να κάνω απόψε, αν μπορώ, είναι απλώς να σας δώσω την άδεια να χαμογελάσετε, έστω για μια στιγμή», τόνισε.

Η pop star τραγούδησε με το μοναδικό της τρόπο τους αισιόδοξους στίχους του «Smile», ενώ έπαιζε στο πιάνο του μελωδία του τραγουδιού.

Η Lady Gaga έκανε άλλη μία εμφάνιση στο φινάλε του προγράμματος. Ένωσε εικονικά δυνάμεις με τον Andrea Bocelli, τη Celine Dion, τον John Legend και τον πιανίστα Lang Lang σε μία σπάνια μουσική συνύπαρξη που συγκίνησε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist