Η Kylie Minogue κλείνει τα 50 και γιορτάζει με το video clip του «Golden»

Written by on May 31, 2018

Με το οπτικοποιημένο «Golden» γιορτάζει η Kylie Minogue.

Η Kylie Minogue γιορτάζει τα πεντηκοστά γενέθλιά της στις 28 Μαΐου και με αφορμή την ημέρα, δίνει στη δημοσιότητα το video clip του «Golden», του ομώνυμου τραγουδιού της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Το «Golden» είναι το 14ο άλμπουμ στην καριέρα της Αυστραλής τραγουδίστριας. Κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου και μεγάλο μέρος του ηχογραφήθηκε στο Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η Kylie βρήκε νέα έμπνευση για τη μουσική της.

Ο νέος δίσκος της έχει κατά βάση pop χαρακτήρα, αλλά είναι έκδηλα επηρεασμένος από την country και από την dance μουσική. Η ίδια η Kylie Minogue περιγράφει το «Golden» ως την πιο προσωπική προσπάθειά της, ενώ οι στίχοι καλύπτουν έναν άξονα θεμάτων όπως οι αποτυχημένες σχέσεις, ο θάνατος, ο χορός και η διασκέδαση.

Το «Golden» έγινε το πρώτο άλμπουμ της 50χρονης πλέον τραγουδίστριας που έφτασε στο Νο1 τόσο στην πατρίδα της, την Αυστραλία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το 2001 και το «Fever». Οι κριτικές που απέσπασε ο δίσκος ήταν θετικές, με τα μέσα ενημέρωσης να αναγνωρίζουν την προσωπική προσπάθεια της Kylie Minogue και να συμφωνούν ότι δεν μοιάζει με τις προηγούμενες δουλειές της.

Το ομότιτλο «Golden» είναι το τέταρτο τραγούδι του άλμπουμ που μετουσιώνεται σε εικόνα.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το remix του «Stop Me From Falling» με τη συμμετοχή των Gente de Zona και το video clip γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κούβα. Tο μουσικό βίντεο για την πρωτότυπη έκδοση του τραγουδιού γυρίστηκε στο Παρίσι.

Το video clip για το «Golden» μας μεταφέρει σε μία έρημη παραλία.

Το τραγούδι είναι μία απάντηση στις συνεχείς ερωτήσεις για την ηλικία της Kylie Minogue, αφού σε ένα σημείο των στίχων αναφέρει ότι «δεν είμαστε νέοι, δεν είμαστε μεγάλοι, είμαστε χρυσαφένιοι», εννοώντας ότι ο χρυσός δεν έχει ηλικία.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist