Η Kesha ξέσπασε σε κλάματα επάνω στη σκηνή (vid)

Written by on July 16, 2018

Η Kesha συγκινήθηκε από την τρυφερή έκπληξη που είχε ετοιμάσει το κοινό και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Kesha συνηθίζει να φορτίζεται συναισθηματικά κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων της, ειδικά όταν τραγουδά την βαθιά προσωπική μπαλάντα «Praying», όμως αυτή τη φορά η φόρτιση πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Την προηγούμενη Τετάρτη (11 Ιουλίου), η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Riverbend Music Center» του Cincinnati, στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, και η συγκινητική χειρονομία που της επιφύλασσε το κοινό, έγινε η αιτία για να κυλήσουν δάκρυα στο πρόσωπό της.

«Αυτό (το τραγούδι) είναι για οποιονδήποτε το χρειάζεται», σχολίασε η Kesha πριν αρχίσει να τραγουδά το «Praying», το οποίο προτάθηκε για την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία» στα εξηκοστά Βραβεία Grammy και αποτελεί ένα σύμβολο ελπίδας, δύναμης και υπερηφάνειας, ένα τραγούδι – φάρο για όλες τις δυσκολίες.

Όταν η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδούσε, οι θαυμαστές της σήκωσαν στον αέρα μικρές πολύχρωμες καρδιές που είχαν δημιουργήσει από χαρτί και έγραφαν επάνω τις λέξεις «Σε Ευχαριστούμε», ενώ άλλοι σχημάτιζαν καρδιές με τα χέρια τους.

Έχοντας μείνει άφωνη από την τρυφερή αυτή κίνηση, η Kesha έβαλε το χέρι της μπροστά από το στόμα της και αμέσως ξέσπασε σε κλάματα, περίπου ένα λεπτό πριν τελειώσει το τραγούδι.

Τότε τη σκυτάλη παρέλαβαν οι θεατές που συνέχισαν να τραγουδούν το ρεφρέν του «Praying» με όλη τη δύναμη της φωνής τους.

Στο τέλος η Kesha ζήτησε συγνώμη επανειλημμένως για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το τραγούδι. «Εγώ θα έπρεπε να σας ευχαριστώ», είπε μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε για να μιλήσει.

Το σκηνικό αποτυπώθηκε στις κάμερες του κοινού:

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist