Η Kesha μοιράζεται το τραγούδι «Best Day» από την ταινία «The Angry Birds Movie 2»

Written by on July 30, 2019

Το «Best Day» υπογραμμίζει ότι κάθε μέρα μπορούμε να ζούμε την καλύτερη μέρα της ζωής μας.

Η Kesha κυκλοφορεί από τις Kemosabe / RCA Records / Sony Music το «Best Day (Angry Birds 2 Remix)», ένα τραγούδι που αντανακλά το ξέγνοιαστο πνεύμα του καλοκαιριού και μας προτείνει να κάνουμε μία βόλτα στον ήλιο, να χορέψουμε με τους φίλους μας και να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο την κάθε ημέρα.

Το τραγούδι θα ακουστεί στην ταινία «The Angry Birds Movie 2» της Sony Pictures Animation σε συνεργασία με τη Rovio Entertainment, που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από funk bassline, καλοκαιρινά vibes και ρεφρέν σε ύφος μάντρα, το «Best Day» χαρακτηρίζεται από όσα έχουν αναδείξει την Kesha σε μία από τις πιο «φρέσκιες» παρουσίες στην pop μουσική: Τη συναρπαστική δυνατότητά της να γράφει αβίαστα μελωδικά τραγούδια, το πνεύμα της, τις ειλικρινείς ερμηνείες της και φυσικά την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει.

Η Kesha υπογράφει το τραγούδι μαζί με τους Wrable, Ryan Lewis (ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή) και Scott Harris.

Η τραγουδίστρια δηλώνει: «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι που θα έκανε τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα. Η ζωή μπορεί να γίνει δύσκολη μερικές φορές και ήθελα να γράψω κάτι για να το ακούω το πρωί και να θυμάμαι να είμαι ευτυχισμένη, ευγνώμων, θετική και ότι μπορώ να επιλέγω να ζω κάθε ημέρα την καλύτερη ημέρα της ζωής μου (της ζωής μου, της ζωής μου)»

Η Spring Aspers, επικεφαλής της Sony Motion Pictures Music Group, προσθέτει: «Με μια ταινία πολύχρωμη, διασκεδαστική, φωτεινή και ξεκαρδιστική όπως το “The Angry Birds Movie 2”, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ένα τραγούδι που της δίνει ζωντάνια. Είναι το τραγούδι που θα σε κάνει να σηκωθείς και να χορέψεις μέσα στον κινηματογράφο.»

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist